Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő 8-10 cm-el magasabb a párjánál, az milyen érzés a férfinak?
Megfelelő önbecsüléssel és elég nagy mennyiségű "leszärom-tablettával" ellátott emberek között simán működhet, van kb 2 ilyen pár az ismerőseim között, akiknek nem gond. Amúgy ha akár az egyik fél is önértékelési problémákkal küzd, akkor nem érdemes belemenni, de ha mindenki jóban van magával, és nem ad TÚL sokat mások véleményére, csak épp amennyit kell, akkor tud működni.
Amúgy azt mondták, hogy azért az elején fura, de nem gond. Aztán simán megszokták.
Hölgyismerősöm férje csutfäsz.
De a nő mindig védi, pedig ez a kis állat jól el is veri néhanap! Kéken zölden virít a melóhelyen egy hétig! Szerinte áldott jó ember!
1-es mi bajod van? Egyest kaptál bioszból?
On:amíg nem szélesebb is addig nem baj:)
9.
Ès akkor mi van? Ez egy felhasználónév semmi több.
Nem tudom hogy jön ide a biosz, de mindenesetre én kérek elnézést, nem tudtam, hogy tényleg léteznek ilyen idióták. De most komolyan, tényleg van olyan, aki ezen hisztizik? Én speciel nem tudnám elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!