Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszélik le az itteni fiúk a férfiakat a társkereső oldalakról, amikor igenis sok férfi ismerősöm ott találta meg a párját?
Röviden: tapasztalat.
Bővebben:
Egyetem után társaság nélkül maradtam és mivel a leszólítgatás nem volt az én világom, utolsó mentsvárként tekintettem a társkeresőkre. Bő 2 évig voltam fenn. Külsőmről annyit, hogy 170cm magas vagyok, 70kg, sportos testalkat. Nem vagyok jóképű, de azért ronda sem.
Több száz elküldött levélből kb olyan 10-15 nő válaszolt, ebből lett 5 randi. Ezek a nők elkeseredettek voltak, amint megszedték magukat önbizalommal, egyből lekoptattak.
Voltak, akiknek úgymond "tetszettem", azok a nők extrém kövérek voltak.
Társkeresőn a minimum elvárt férfimagasság 175cm (még az alacsonyabb nőknél is)
A nők 95%-a nem ír semmi értelmeset magáról, elintézi egy ":)" vagy "Ismerj meg" szöveggel. Azért valahogy abból a néhány adatból, amit megadtak, sikerült viszonylag egyedi leveleket írni, amit el is olvastak, megnézték a profilomat, aztán annyi. Mondjuk lehet sok nő jobban is teszi, hogy nem ír ki semmit, mert láttam olyan alpári, bunkó, lenéző bemutatkozásokat, hogy majdnem leköptem a monitort.
Ezen a fórumon sokkal több és értelmesebb nőkkel beszélgettem már, mint ott.
A társkereső egy borzasztóan erőltetett húspiac, ahol jelentős férfitöbblet van, vagyis a nők lazán válogathatnak és hiába ír vissza a nő, amint ráír egy jobb pasi, a levelezésnek ott vége is szakad.
Egy görbe tükröt tart az illető elé, amelyen keresztül máshogy látja a világot. A nő - a levéláradat miatt - sokkal szebbnek, csinosabbnak gondolja magát, önbizalma és egója növekszik, míg a férfi önbizalma a sok viszonzatlan levéltől csökken, egyre gyorsabban.
Élőben annyival jobb, hogy ott nem rohanja le a nőt egyszerre 50 ember ismerkedési szándékkal, továbbá nem kell fizetni a képekért, illetve nincs meglepetés a találkozón, hogy az illető teljesen máshogy néz ki, mint a képen. Ez akkor a legviccesebb, amikor 3-4 éves képet rak ki, azt pedig elfelejtette közölni, hogy időközben felszedett 30kg-ot.
A mai társkeresőkben azt utálom nagyon, hogy nem azért van, hogy az embereket összehozza, hanem, hogy pofátlanul lehúzza őket pénzzel (lásd.: elittárs - amit a tv-ben is ajánlanak). Pénz pedig van a reklámokból, illetve az extra szolgáltatásokból. Elég pofátlanságnak tartom alapdolgokért (kép, üzenet megtekintése, írása) fizetni, főleg, akkor, ha a másik oldalon csak egy robot írkálja vissza a sablonszövegeket.
Ezen kívül sok nő csak az egóját megy fel fényezni, nem akar ott semmi mást. Aki pedig ezt tekinti utolsó mentsvárnak, az simán kinullázzhatja az önbizalmát, ha nincs szerencséje.
Sok nő valahogy így gondolkodik a társkeresőn:
"legtöbb önbizalom hiányos csúnya, átlagos vagy átlag alatti fiú ott találta meg teljesen átlagos barátnőjét és boldog kapcsolatban vannak"
Elhiszem neked kérdező, viszont sajnos nem volt mindenki ilyen szerencsés. Nyáron regisztráltam vissza társkeresőre 1-2 hétre, mert egy nő nem hitte el, hogy nem írnak vissza nekem. Megnézte a profilomat, a levelezésemet és megdöbbent, hogy tényleg nem írnak vissza.
Hm nekem már több randim is volt pasikkal a társkereső oldalakról. Nagyon jóképű srácokkal nem ismerkedek, mert nem érezném jól magam mellettük. Akikkel találkoztunk, azokkal már egy ideje leveleztünk.
Ebből 3 gázos randim volt, ahol a kép és a valóság nem egyezett, de még azt se mondhatnám, hogy egy jót beszélgettem. A többiből, ami nem volt olyan gáz 1 képtelen volt egy dialógusra...
1-gyel többször is randiztunk de nem éreztem vonzalmat. 1-gyel meg majdnem összejöttem, de végül ő nem akart folytatást.
Vagyis 6/1, az egész jó arány.
Nekem eddig csak lehúzta az önbizalmamat a társkeresőzés, mert őszintén nem érdekel, ha naponta akár 20 ember is írna rám (ja nem, nem teszik, átlagosan hetente 4-5 levelet kapok, a feléből még talán dialógus is kialakul), ha azok nem olyan férfiak, akikkel boldogan randiznék. De nem így van. Akikkel meg szívesen randiznék, és nem lesz találkozó az első pár hét után, azzal hetekig húzódik a levelezés, majd eltűnik... van akinek megírtam a kérdésére, hogy bár most hétvége nem jó, de jövő héten már szabad vagyok, másnap az oldalról is törölte magát...
Én ezek alapján arra következtettem, hogy lehet, hogy barátnő mellett maguk szórakoztatására vannak fenn, vagy egyszerűen élvezik, hogy beszélgethetnek egy nővel, de nem terveznek igazán ebből továbblépni...
# 23: A csajok és pasikat profi írók és bloggerek írják, szándékosan megosztó sztorikkal. (Konkrétan tudok olyanról, aki rendszeresen ír oda posztokat, mindig más szituációban lévő nőnek kiadva magát. ;) ) Szóval erre azért ne adj...
Én olyan társkeresőn voltam fent, ahol voltak közösségi funkciók is (fórum, blog), és többekkel megismertem, nőkkel is. Ők kivétel nélkül mind tényleg ismerkedni próbáltak, bár tényleg voltak köztük gázos személyiségek... ahogy mindenhol vannak, élőben is.
Pontosan tudom, hogy nem egy társkeresős hölgy osztotta meg élményeit, viszont sokuk így gondolkodik, ahogy azt írtam fentebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!