Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszélik le az itteni fiúk a férfiakat a társkereső oldalakról, amikor igenis sok férfi ismerősöm ott találta meg a párját?
4-es vagyok.
Hogy álljon itt egy kivétel is, nekem 2, éveken át tartó, és számos rövidebb kapcsolatom került ki netről. Mostanában lett csak nehezebb társat találni, de nem lehetetlen (szerintem).
10-esnek:
Igen, az igaz, hogy egyesek csak egónövelésnek használják az ilyen oldalakat, de azokkal nem kell foglalkozni. :)
De vajon 100 levélből miért csak párra jön válasz és azok is valamiért besülnek, pedig fb telefonszám aztán annyiban marad... nem értem... letettem róla h én vala valakit is megismerek személyesen társkeresőn...
Töröltem is magam a múltkor...
"Melyik bolygón találkoztál olyan csúnya férfiakkal, akik társkeresőn találtak párt?"
Jelenleg 4 olyan előnytelen, kövér, vagy nagyon sovány ismerősöm, kollégám van, aki társkeresőn találta meg a párját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!