Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért beszélik le az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszélik le az itteni fiúk a férfiakat a társkereső oldalakról, amikor igenis sok férfi ismerősöm ott találta meg a párját?

Figyelt kérdés
Állandóan azt olvasom, hogy csak akkor menj fel társkereső oldalra ha nagyom gazdag vagy, vagy ha nagyon jól nézel ki stb. Hát nem tudom miért, amikor a legtöbb önbizalom hiányos csúnya, átlagos vagy átlag alatti fiú ott találta meg teljesen átlagos barátnőjét és boldog kapcsolatban vannak. Nem azt mondom, hosszú idő volt, de szerintem élőben sem egyszerű a társkeresés.
2015. dec. 16. 17:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Hogy álljon itt egy kivétel is, nekem 2, éveken át tartó, és számos rövidebb kapcsolatom került ki netről. Mostanában lett csak nehezebb társat találni, de nem lehetetlen (szerintem).

2015. dec. 16. 18:49
 12/26 anonim ***** válasza:
#8 munkamániások az már más kérdés. De a 60e pasi nem csak munkamániásból áll.
2015. dec. 16. 18:49
 13/26 anonim ***** válasza:

10-esnek:

Igen, az igaz, hogy egyesek csak egónövelésnek használják az ilyen oldalakat, de azokkal nem kell foglalkozni. :)

2015. dec. 16. 18:53
 14/26 anonim ***** válasza:

De vajon 100 levélből miért csak párra jön válasz és azok is valamiért besülnek, pedig fb telefonszám aztán annyiban marad... nem értem... letettem róla h én vala valakit is megismerek személyesen társkeresőn...

Töröltem is magam a múltkor...

2015. dec. 16. 18:56
 15/26 anonim ***** válasza:
Én csak a hónapban két lánnyal is találkoztam, akit társkeresőkön ismertem meg, igaz, hogy végül csak barátok maradtunk (ennek is örülök), de hátha a következőnél nem így lesz.
2015. dec. 16. 18:59
 16/26 anonim ***** válasza:
azok alapján amiket eddig olvastam, arra jutottam hogy könnyen találhatnék magamnak valakit társkeresőn.. de rájöttem hogy nem is akarok barátnőt.. fuck logic
2015. dec. 16. 19:00
 17/26 anonim ***** válasza:
Utolsó: szerintem sokan így vannak, mint te. Sírnak, panaszkodnak, hogy nincs senkijük, de igazából nem is ez a problémájuk, mert valójában nem akarnak maguk mellé senki. Csak mondjuk rossz az életük, sikertelenek, nem elégedettek valamiért magukkal és azt hiszik az a megoldás, hogy szereznek egy barátnőt / barátot.
2015. dec. 16. 19:18
 18/26 anonim ***** válasza:
Én mostanában több üzenetet kapok, de akik írnak, azok közlik hogy nem vagyok nekik szimpi. Na de legalább visszaírnak.
2015. dec. 16. 19:27
 19/26 anonim ***** válasza:
Melyik bolygón találkoztál olyan csúnya férfiakkal, akik társkeresőn találtak párt?
2015. dec. 16. 19:39
 20/26 A kérdező kommentje:

"Melyik bolygón találkoztál olyan csúnya férfiakkal, akik társkeresőn találtak párt?"

Jelenleg 4 olyan előnytelen, kövér, vagy nagyon sovány ismerősöm, kollégám van, aki társkeresőn találta meg a párját

2015. dec. 16. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!