Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sablonosak, hasonlóak a mai férfiak? Lehet ezért sikertelen sok férfi?
Figyelt kérdés
Sok férfi van a társkereső oldalakon, sok pasi próbálkozik, de hiába. Viszont sok női ismerősöm mondja, hogy szinte egy kaptafa az összes pasi, sablonos bemutatkozás, ugyanazok a kérdések, ugyanaz a stílus, személyiség stb. ugyanaz mind. Mennyire lehet ez így?2015. dec. 15. 14:33
11/16 anonim válasza:
"ugyanaz a stílus, személyiség stb. ugyanaz mind. "
Nem tudom, nekem a párom még öt év után is tud újat mondani, elég tehetséges lehet az, aki egy netes profiloldal alapján fel tudja tárni a másik személyiségét.
Vagy csak nem szánta rá az időt.
12/16 anonim válasza:
Ugyanazzal a sablonos bemutatkozással, stílussal, személyiséggel, kérdésekkel egy bitang jóképű pasi sikeres lenne a te nőismerőseidnél is.
13/16 anonim válasza:
Az adatlap arra van, hogy pár alapinfót megosszon magáról az ember. Az első levelet pedig egy ismeretlen írja egy ismeretlennek. Célja, hogy jelezze, szimpatikusnak találja, szívesen megismerné, érdekli. Mit lehet benne olyan marha egyedit írni? Ha szimpatikus az illető, akkor adni kell egy esélyt, váltani vele pár levelet. Szerintem a társkereső oldalakon ez az utóbbi hibádzik sokaknál. Én két lánnyal leveleztem. Egyikükkel hónapokon át. Én írtam neki levelet, ő írt nekem valamit sms stílusban. A másiknak ugyanannyit írtam elsőre, ugyanolyan stílusban (természetesen személyre szóló, pár mondatos levél volt). Ő utóbb bevallotta, a képeim alapján félt, hogy egy kedves, intelligens, és halálosan unalmas fiú vagyok. De adott esélyt, és pozitívan csalódott. Két hétig leveleztünk, jó hosszú leveleket váltva. Stb. stb. Azóta összeházasodtunk, és van egy kisfiúnk. Monológom mondanivalója nagy vonalakban annyi, hogy sok esetben a hozzáállással van gond.
14/16 anonim válasza:
Én mindig személyre szóló levelet írok, néhány bekezdésben, és sok lány örül neki. :) Könnyű kitűnni a sok sablon közül.
15/16 anonim válasza:
Én kifejezetten stílusos vagyok - általában kép nélkül is érdekesnek találnak a nők - egészen addig, amíg elküldöm a fotót... :) Pedig egyáltalán nem vagyok csúnya. Csak kopaszodó, szemüveges, anti-sport omegaahím.
16/16 anonim válasza:
Én kiszoktam szúrni valamit az adatlapról vagy képről, arra rákérdezek, valamit írok ami még eszembe jut aktuálisan, linkelek valami youtube-os zenét, amit éppen hallgattam vagy eszembe jutott. De általában semmit se tudnak reagálni rá a lányok. Még annyit se, hogy tetszett a zene vagy nem vagy valami. De mivel millió levéllel árasztják el őket, így igazándiból nem csoda ha nem reagálnak semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!