Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon molett (kövér) nők kapok tőletek tanácsot?
Amikor szingli voltam, allandoan ismerkedtem. Szoval csak rajta! Az ilyen kezdemenyezo , bator pasikat sokszorositani kell :)
N
Írtam a kérdés az extrém molett nőkhöz szólt.
Bátorsággal nincs gond, mert mentem már oda vékony nőhöz ilyen miatt, mint "postás a havernak". Ő nem mert én meg mondtam oda megyek ha gondolja...
Tehát nem az a gond, hogy nem merek oda menni, hanem amit írtam. Úgy értem nem hinné el és átverésnek, szivatásnak érezné. Ezért is kértem aki ilyen testalkatú az nyilatkozzon.
Volt olyan barátnőm aki még az ismerkedés korai szakaszán is vissza kérdezett, hogy "komolyan tetszik a külseje és nem csak a belső tulajdonsága?"
Azt meg tudjuk nem minden a belső, nincs sok igényem külsőre csak nálam ne legyen magasabb, nálam ne legyen nagyobb bajsza és nagyon extra molett testalkat. A belső az más téma, de aki külsőre nem az én esetem olyannal eleve nem szeretnék ismerkedni...
Viszont ilyen "tipikus amerikai" mondjuk úgy nagydarab nők, elég ritkák europában. Itt ugye az átlag test tömeg kb. 60-70kg körül van az meg messze az én ideálomtól ami mondjuk úgy 100feletti :)
Nekem a nagyon max 80 kg volt, most 73 vagyok.
Szerintem nem veszíthetsz vele semmit, ha elmentek randizni, úgyis ez lesz a második kérdése...
Ha meg nem juttok el, akkor is megpróbáltad, és lehet hogy első sokkjában visszautasít, de utána szívesen gondol vissza arra a bepróbálkozó férfire...
legalábbis nálam ez volt.
Az önbizalmam miatt minden engem leszólítót elutasítottam, amit kb 5 percen belül megbántam...
Hú... A férfiak általában a testalkatom miatt utasítanak vissza. Vicces ide úgy írni, hogy van akinek meg túl vékony lennék. :D
Amúgy, én eleinte biztos neheten hinném el, de adnék neki egy esélyt. Ennyit megér, főleg, ha tényleg szimpatikus férfiról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!