Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek ismerkedni mert kövér vagyok tudtok tanácsot adni?
Bocsi, de miben kéne tanács? Hogyan ismerkedj emberekkel, vagy fiúkkal? Hogyan gyere össze fiúkkal, vagy csak ismerkedni?
Amúgy szerintem az emberek ott rontják elég gyakran el, hogy meglátnak valakit és rögtön arra gondolnak, hogy milyen jó lenne összejönni vele, és ahelyett, hogy ugyan úgy ismerkednének, mint minden normális esetben, amikor tudnak, helyette próbálják felkelteni a másik érdeklődését, ami gyakran kudarccal végződik. Ismerkedésileg nekem elég jól bejön, hogyha azt tetetem, hogy nem értek valamihez. Pl. van valami kérdésem és ahelyett, hogy megnézném a számítógépen 2 perc alatt, megkérdezem a mellettem ülőt, hogy ő mit gondol, hogy mi a válasz. Ekkor két eset van, vagy tudja vagy nem, ha tudja, akkor valahogy mélyebben belekérdezel a témába, miközben elejtesz egy bókot arra, hogy ez mennyire nehéz és ő mennyire okos, ezt sokan szeretik hallani, ha nem tudja, akkor megpróbálod kideríteni, hogy mihez ért, és felteszel azzal kapcsolatban egy kérdést. Csak figyelj rá oda, hogy tudd, hogy miről beszél. Szerintem ez egy viszonylag jól működő módszer - és bárkivel meg lehet ismerkedni így, tulajdonképpen bárhol, bár nekem bulikban mindig nehezemre esett jó témát találni - aztán majd kialakul, hogy mennyire szeretnétek ténylegesen is megismerni egymást. Itt ugye nem feltétlenül kell megmondani a neved, vagy bármit közölni magadról, csak szimplán kideríted, hogy mivel foglalkozik az illető, beszélgettek kicsit a munkájáról arról, hogy mi akar lenni, ha nagy lesz, vagy, hogy szerinte is szörnyű, hogy nincs női egyenjogúság, aztán elsétálsz. Nincs nyomás nincs aggodalom, ha nem sikerült, akkor leülsz valaki más mellé és megpróbálod újra, amíg nem megy. Ha úgy érzed, hogy ezen a szinten már túl vagy, akkor 1-2 embertől megkérdezheted a nevét és bejelölheted facebook-n (szerintem az az optimális, ha legalább 10-15 percet beszéltetek előtte, mielőtt megadja a nevét). Ez lehet a sarki újságárus is, vagy a két évvel alád járó kiscsaj. És igaziból, ha eddig eljutsz, akkor már kész is ismerkedsz, aztán megkeresed a megfelelő alanyt és boldogan megkérdezed tőle, hogy tud-e segíteni mondjuk megoldani ezt az igazán nehéz matek példát, mert neked egyszerűen nem megy(persze figyelj oda, hogy ne olyanokkal próbálj beszélni, akik rohannak, és ne te kezd el magyarázni, mert azt nem szeretik, illetve ne tegyél fel túl nehéz kérdéseket :D).
Én is szívesen ismerkednék, de én is csak 16 és fél vagyok:/ De baráti ismerkedésről lehet szó:D
Egyébiránt: Olyan ruhákban járj amik segítenek(ha vékonyabbnak szeretnél kinézni lazább ruha, ha kicsit kövérebbnek(mert sok fiú szereti azt is) akkor szűket) legyél rendezett, ápold a bőröd, hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!