Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi történhetett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi történhetett a húgommal, hogy így utálja a férfiakat, mit tegyek, mit tippeltek, mitől lehet az alábbi?

Figyelt kérdés

Az én szép, okos, barátságos, kedves természetű, sokak által kedvelt 29 éves húgomnak 3,5 éve nincs barátja.

Azelőtt volt neki több kapcsolata is, habár mindig elég decens volt, nem ugrált tudomásom szerint ágyról ágyra.

Amikor vége lett az utolsó kapcsolatának, számomra se világos módon, valaki fiúba sokáig bele volt esve, aki átverte. Helyette egy 16 éves gimnazistát választott.

Nem tudom, mennyire van köze ehhez az egésznek, de azóta elutasítja a szexuális kapcsolat minden formáját, állandóan azt hangoztatja, hogy gyűlöli a férfiakat, és legnagyobb részüket ki tudná nyírni, hogy minden rossz miattuk van, csak bántják az embert, és fél tőlük, és őt különben is mindenféle kapcsolattal hagyják békén.

Különben sikeres, munkájában is, művészetben is, fest és nagyon jól keres a képeivel, tökügyes, csinos, tényleg, akármikor lehetne neki pasija.

De nem akarja. Ilyenekbe zúg bele, pl: legutóbb egy papnövendékbe...vagy valakibe, aki kint van Angliában.

De ha elérhető közelségbe kerülnek, akkor csak azt nézi, hogy melyik miért lenne rossz neki, és a végén arra jut, hogy ez is csak olyan szemét férfi, mint a többi, és hagyják békén, és utálja őket.

Korábban nem volt ilyen.

Mit tehetnék, hogy segíthetnék neki, mert szerintem a szex nélküli élet elég furcsa, nem tudom elhinni, hogy valakinek elég, hogy eljár táncolni, festeni, hobbizgat, és nem érdekli a szex. Mi történhetett itt?

2015. dec. 13. 01:07
1 2 3
 11/26 Missi_Key ***** válasza:
bocs, teljesen úgy értettem hogy bele volt esve egy pasiba,de a végén helyette egy 16 éves fiúkával jött össze...kicsit fura is volt hogy honnan úszott be a képbe a másik fiú :D
2015. dec. 13. 02:16
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Midnight Meeting

Az áhitott, vágyott emberi kapcsolatokat semmi nem tudja pótolni, semmilyen munkahelyi,vagy bármilyen siker.

Amit még hozzátennék, a húgod azért szerethet bele elérhetetlen emberekbe, mert annak nincs tétje,nagyon kicsi az esélye,valaha valóra válik.

Ne aggódj, ha az Angliában élő pasi ott állna előtte,hogy visszaköltözött Magyarországra,azonnal meghátrálna.

Számomra ezek az idealizált szerelmek azt igazolják, vágyna egy férfire, de lelki gátak, a múltban valószínűsíthetően történt rossz dolgok nem engedik.

2015. dec. 13. 02:27
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Szegénykém,mondjuk az,hogy huszonévesen leáll egy 16 éves sráccal,már eleve defektről van szó,már bocs,még önmagában is.Nekem is az jutott eszembe,hogy a kissrác előtt valami történhetett vele,ami megtörte,úgymond.
2015. dec. 13. 04:40
 14/26 A kérdező kommentje:

Emberek! Szövegértelmezés!

Őt cserélte le a pasija egy 16 éves gimnazista csajra!

Tényleg ilyen felszínesen olvastok?

2015. dec. 13. 05:10
 15/26 A kérdező kommentje:

Progresszív utazó: köszi, a neved is nagyon érdekes amúgy, tetszik!

Az a helyzet, hogy már próbáltam, de nem vettem észre minőségbeli, témabeli, színbeli különbséget, akkor is és most is nagyon attraktívak az alkotásai.

2015. dec. 13. 05:13
 16/26 anonim ***** válasza:
85%

Sajnálatos, és mint előttem írták, biztos, hogy erőszak van a háttérben.

Okoskák, a CSAJT cserélték le egy CSITRIRE, nem a csaj ment le a gimnazisták szintjére...mondjuk szerintem már eleve, hogy - feltételezem, a pasija is 30 körüli volt - becserélte a még fiatal csajt egy gyereklányra, már ez kicsaphatta a biztosítékot...beteg egy világ van, ahol a fiatalság érték, pedig az ember tovább idősebb, mint fiatalabb.

Szerintem kineziológia is segíthet, de óvatosan, ne ronts rá ezzel, még kérdés, hogy vajon nem olyan típus, aki mindenkinek segít, és nem kapja vissza a törődést, odafordulást, amit ad, és ebből lett elege neki?

2015. dec. 13. 05:18
 17/26 anonim ***** válasza:
nos igen eleg sokan irtak sok felet es mindben van valami ami igaz lehet. mar maga az a teny hogy ot egy 16 evesre csereltek nagy trauma lehetett de szerintem mas is tortenhetett. megalaztak v.eroszak!? ahogy az eggyik kommentben is olvashattad a pasik az elvezet heveben nem igen kiszamithatok es igen diplomatol fuggetlenul nem mindenki tud uralkidni magan es akarva skaratlanul megalazza partneret esetleg megis eroszakolja. pl ha a csaj vissza akar lepni mert nem tetszik a jatek a pasi bevan gerjedve es vegig csinalja hiaba ellenkezik a csaj na ez mar eroszak es megalazo. ennyi eleg ahoz hogy megutalja a pasikat. sajat tapasztalat! de remelem nem ilyesmi tortent mert hosszu ido kell mire fel tudja dolgozni.
2015. dec. 13. 06:46
 18/26 anonim ***** válasza:

Nagyon ni s racionális ab gondolkodás a. Sajnos a csinos, kedves, okos nőket átverik, mert az kell amelyik ágyról ágyra ugrál és annyi be sz e van mint egy marék lepkének.

Én a jelenlegi állapotomban inkább járok no per aba.

2015. dec. 13. 08:51
 19/26 anonim ***** válasza:
34%
Ő dolga.Majd azon kapja magát,hogy megöregedett,és elbaszta az életét.
2015. dec. 13. 11:05
 20/26 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó válaszoló, te egy mocskos tetű vagy, kívánom neked, hogy történjen veled olyan, amitől majd tönkremész, és valaki a pofádbaröhögve ugyanezt mondja, amit te itt segítségképp próbáltál megfogalmazni!

Az ilyen senkiháziakat mint te, bezárnám egy börtönbe, mert a hozzád hasonló állatok miatt rossz a világ!

Sz*rjál sünt te állat!

2015. dec. 13. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!