Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett? Ez csak egy hullámvölgy lehet?
A barátommal már több mint 8 hónapja együtt vagyunk 17 évesek vagyunk mindketten.
Eleinte tökéletes volt minden, igazi álompár voltunk..az utóbbi időben viszont egy katasztrófa az egész.. az anyukája szét akar minket szedni ő meg úgy tűnik mintha semmit nem tenne ellene.. pedig ő azt mondja hogy de.. hetente egyszer aludhatunk együtt (még suli időben is péntek délutántól-vasárnap 1-2ig együtt voltunk...) és egyszerűen már nem ugyanaz.. ha azt mondja hogy nem tudunk találkozni alig bánt.. hogy ha nem alszunk együtt az sem izgat különösen.. van egy nagyon nagyon nagyon jó fiú barátom..ma egész délután együtt voltunk (vásárolgattunk) és valami hihetetlen jól éreztem magam.. a barátommal ilyen nagyon nem volt mostanában.. annyira nyugis volt vele és mégsem punnyadás..
Egyszerűen nem tudom mitévő legyek.. nagyon szeretem Őt.. de tönkretesz.. sírok, hányok, enni alig birok mióta ez van valami hihetetlen sokat fogytam amit bár nem bánok kezd szinte egészségtelenné válni.. és ő ezt nem fogja fel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!