Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez miért történhetett így?
Pár hónapig ismerkedtem egy sráccal, akivel komoly terveink voltak egymás felé. Többször megbeszéltük 2-3 hónap ismeretség után, h szeretnénk megpróbálni az együtt járást, mert mindketten éreztünk vonzalmat egymás felé, és sokszor találkoztunk is. Mindennapos kapcsolattartás volt köztünk.
Ez így ment hónapokig, amikor aztán nem történt semmi egy alkalommal sem köztünk annak ellenére, hogy interneten beszélgetve már megszületett a döntés, hogy megpróbáljuk együtt. Én ebbe belefáradtam és azt mondtam a srácnak, hogy maradjunk barátok, mert ez a se veled , se nélküled viszony már nem jó és úgy éreztem nem megy ez nekünk. Egy hónapig aztán nem tudtunk egymással beszélgetni, és ő ezidő alatt összejött egy másik lánnyal!
Most akkor hülyített engem? Miért ígérgetett, ha nem akarta igazán ezt az egészet?
21/L
Szerintem megsértődött és gyorsan összejött vigasztalódni mással. Persze az is lehet, hogy nagy játékos és párhuzamosan több vasat tartott a tűzbe.
Te dobtad őt, ő meg a tartalék lányt választotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!