Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden kapcsolatban vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsofikaaa88 kérdése:

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek?

Figyelt kérdés
Vagy ha vannak hullámvölgyek, unottabb, unalmasabb napok, amikor a szupi napok mellett kevésbé érezzük azt hogy szeret Ő, akkor rossz a kapcsolat? Ezen vívódom.

2015. jan. 3. 00:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van... :)
2015. jan. 3. 00:29
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Igen,mindegyikben,aki az ellenkezőjét állítja az hazudik.

Lelaposodik ekkor kell érte tenni,hogy újra a csúcson legyen és ennyi az egész.

3/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem rossz. Ha fontos neked a kapcsolat, tegyél érte hogy részedről minél kevesebb ilyen nap legyen.:)

De egyébként minden kapcsolatban van ilyen, sőt, rosszabb is, oszt mégis szeretik egymást.:D

4/8 A kérdező kommentje:
Persze h fontos, ő az első hosszú és jó kapcsolatom, de megijeszt mikor néhány napig rosszabbnak érzem, vagy úgy érzem nem szeret úgy. Aztán jön ismét a csodálatos időszak. DE a rossznál mindig félek, hogy csak áltatom magam, és igazából egy rossz kapcsolatban élek :( Ezt nem szeretném!
2015. jan. 3. 00:31
 5/8 RRR ***** válasza:

persze

attól még jó a kapcsolat

igyekezz minél kevesebb ilyenbe kerülni és hamar kijönni belőle

2015. jan. 3. 00:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze h van... Tegnap nagyon összekaptam bnőmmel, ma kibékültünk, még kb 3 nap mire újra a régi lesz a kapcsolatunk.
2015. jan. 3. 00:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Vannak, de azért egy jó kapcsolatban akkor is érezned kell, hogy szeret a másik.

Mi pont most vagyunk egy komolyabb hullámvölgyben (ő nem dolgozik, ellenben a háztartást képtelen ellátni, engem meg eléggé felbosszant, hogy túlórázom, hogy megéljünk és arra érek haza, hogy a konyhában mintha bomba robbant volna... pedig csak egy rántottát készített), sokszor teljesen kiborulok. De azért tudom, hogy szeretem és ő az életem párja. És hogy ennek vége lesz.

2015. jan. 3. 08:52
 8/8 A kérdező kommentje:
mi másfél éve vagyunk együtt lassan, baj ha máris vannak "rosszabb" napok?
2015. jan. 3. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!