Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők menekülnek a 25 év feletti szüzektől, vagy van, akit ez nem zavar?
Nem hiszem h a menekules azert lenne mert benanak tartjak.Szerintem benne van az is ilyenkor,higy felnek ugysem ok lesznek az elsok es utolsok is,h ha ok komoly kapcsolatot akarnak,lehet h a pasas nem fog egy eletre tervezni.
Ki fog jonni a kivancsisag belole,h tapasztalatokat szerezzen es a noknek meg nem kell h x ev utan rajojjon a ferdfira h meg ki akarja elni magat.
Persze ez csak altalanositas es ha a ferfi nem ilyen bealitotsagu h minel tobb novel legyen annal szuperebnek erzi magat akkor biztos nem akadaly.
pfff Csak a hülye nem veszi észre, hogy a pasi még szűz...legalább akkor amikor szexre kerül a sor:) Nem jó hazugsággal kezdeni a kapcsolatot. Végleg tönkre teheti a bizalmat. Akit zavar a szüzesség azzal nem kell foglalkozni és kész.
Engem nem zavart, bár az én férjem csak 20 éves kora végén járt, amikor összejöttünk, és még azelőtt megvolt a dolog, hogy a 21-et betöltötte volna:) De ha 25 lett volna akkor sem zavart volna, mivel tetszettünk egymásnak stb, ki nem szarja le, hogy szűz? Nem sokáig volt az mellettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!