Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar, ha egy nő beképzelt, hiú?

Figyelt kérdés

Fiatal nő vagyok, és sajnos eléggé elkényeztetett az élet. Tudom magamról, hogy nagyon szép vagyok, és emiatt rettenet hiú is. (Még smink nélkül, kócosan is szépnek érzem magam, és ez érződik a kisugárzásomon)

Szeretem, ha fényképeznek, ha megnéznek, ha megdicsérnek, szeretek jól kinézni...

Mennyire megbotránkoztató ez?

2015. okt. 27. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha társul mellé a pláz-arrogancia akkor "mi az hogy! nagyon is!"

De amúgy se egy jótulajdonság ez.

2015. okt. 27. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:

attól függ mennyire tartja magát jobbnak másnál...mert lehet valaki szép amellett, hogy másokat is egyenlőnek tud tartani magával, vagy lehet olyan is aki mindenkit lenéz azt hiszi magáról, hogy tökéletes...

22F

2015. okt. 27. 12:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem nézek le senkit, és elismerem, ha valaki szebb, jobb nálam, viszont irigykedni már nem szoktam senkire.
2015. okt. 27. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem megbontránkoztató, viszont ha kérkedsz azzal, hogy szép vagy vagy bármi mást is írhattam volna ide, az nem egy szimpatikus tulajdonság, én legalábbis nem kedvelem az ilyen típusú embereket.
2015. okt. 27. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
85%
A legtobb emberben van egy kis hiusag. Engem akkor nem zavar egy szep no hiusaga, ha le tud sullyedni masok szinthjere, es az en kiralyi szintemre. Az is lathato a kisugarzasan, hogy kozvetlenseg, kedvesseg arad rola, vagy pedig a felsobbrenduseg-tudat.
2015. okt. 27. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!