Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar az másokat, ha nekem nem a jóképü srácok tetszenek?
Figyelt kérdés
Akár baráti körben, akár itt az oldalon szóbakerül, milyen típusú férfiak jönnek be, mindenki leszólja, hogy "Ahh, ennél sokkal jóképübbek is vannak", meg "Én helyesebb vagyok/az èn pasim helyesebb".
Miért számít ez?
(Amugy a karakteresebb arcú, hosszabb hajú, átlagos testalkatú sràcok szoktak leginkább bejönni, de nem ez alapjàn válogatok)
2015. nov. 25. 14:20
1/11 anonim válasza:
Had döntsd már el te kivel akarsz együtt lenni. Az ilyen felszínes emberekkel meg ne foglalkozz. A te életed, te választásod.
2/11 anonim válasza:
Na akkor bejövök neked ;-) ... Illetve mennyire hosszabb hajú?
3/11 A kérdező kommentje:
Félhosszútól derékig éröig akàr :)
2015. nov. 25. 14:35
5/11 A kérdező kommentje:
Nyam :D
2015. nov. 25. 14:38
6/11 anonim válasza:
#1-es vagyok : Lehet egy kapcsolat kezdetének lehetek tanúja :D:D:D
7/11 anonim válasza:
#6:
Gondolom a kérdezőnek azért vannak egyéb igényei is :-( Nem hiszem, hogy csak a hajam alapján befutnék :-D
10/11 anonim válasza:
Azért mert ők felszínesek, és valószínűleg nem is boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!