Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavar az másokat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar az másokat, ha nekem nem a jóképü srácok tetszenek?

Figyelt kérdés

Akár baráti körben, akár itt az oldalon szóbakerül, milyen típusú férfiak jönnek be, mindenki leszólja, hogy "Ahh, ennél sokkal jóképübbek is vannak", meg "Én helyesebb vagyok/az èn pasim helyesebb".

Miért számít ez?

(Amugy a karakteresebb arcú, hosszabb hajú, átlagos testalkatú sràcok szoktak leginkább bejönni, de nem ez alapjàn válogatok)

2015. nov. 25. 14:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Engem aztán nem zavar, sőt örülnék, ha végre találnék egy olyan lányt, aki képes lenne anélkül rám nézni, hogy ne forduljon fel a gyomra. Sajnos az én esetemben viszont ez lehetetlen, mivel alacsony vagyok és ocsmány, ezért soha egyetlen egy lány sem tud nem undorodva rám nézni, így még életemben soha egy fikarcnyi pozitív jelzést nem kaptam, és hiába próbálkozom, arra sincsen esélyem az egész életben, hogy legalább egy nyamvadt randit összehozzak. És mindezt azért, mert alacsony vagyok és ocsmány.
2015. nov. 25. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!