Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj, ha egy lány nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha egy lány nem akar magának csóri pasit, hogy aztán kuporgassanak?

Figyelt kérdés
2015. dec. 12. 14:34
1 2
 11/17 Caerus ***** válasza:
A számjegy jogos és elnéztem (én beismerem ha figyelmetlenül siklok át), de a 7 tanácsadó és a körítés attól még ugyanúgy kamu. Nem azért, mert ne léteznének gazdag emberek Magyarországon, hanem mert ilyen tálalás túl direkt, túl izzadtságszagú. Lepontozni pedig ezt is lehet bátran, cáfolni nem ezzel fogsz.
2015. dec. 12. 18:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem pontoztam le senkit, gondolom megtették mások, és a 7 tanácsadó pedig nem túlzás (olyan szinten nem az, hogy 3 ebből oylan tanácsadó, akit nem is én kértem fel, hanem jönnek maguktól.. ekkora nagyságrendnél a nagyobb bankok jönnek házalni, és rendszeresen tanácsadókat küldenek, akik a nappalimban vitáznak egymással előttem, próbálják egymást cáfolni és engem meggyőzni, miért őket válasszam, miért velük járok jobban..) lehet hogy izzadság szagú, de igaz, nekem teljesen mindegy, hogy elhiszed-e vagy sem!

Egyébként meg paradox, az amivel vádolsz, azt állítod, hogy ezzel szeretnék felszedni olcsó lotyókat, akik csak a pénzre hajtanak, ezt mégis hogy kivitelezném ha emellett meg azt állítod hogy meg vagy róla győződve hogy kamu a kommentem.. most akkor vagy lotyót akarok felszedni és tényleg sok pénzem van, de akkor szerinted miért gyakori kérdéseken próbálnék olcsó lotyót felszedni, szerinted nincs vele tele egész budapest, elég egy random szórakozóhelyre bemenni és meghívni egy nőt max 20ezressel fizetni úgy, hogy 2000ft borravalót hagysz a pultosnak, ezzel a módszerrel kb 10 percbe telik bpn oylan nőt találni aki szobára megy veled.. -.- Ha viszont kamu a kérdésem, akkor meg mégis mi értelme lenne hogy itt lotyót keressek? Szerinted ha kamu lenne és felszednék valakit innen, nem esne le neki 3 perc alatt hogy mégsem vagyok gazdag?

Egyszerűen nem tudom megérteni a gondolatmenetedet :\

2015. dec. 12. 18:43
 13/17 anonim ***** válasza:

67% én elhiszem! 9 számjegyet irt le,szerintetek ez nem elég és állitolag közelebb van a 10-hez,szoval akkor durván szolva surolja a milliárdos határt. Na mind1

Aki azt mondja,hogy ennyi pénz nem elég a leirtakra az hol él?!

2015. dec. 12. 19:24
 14/17 Caerus ***** válasza:

#12, mert ez ezeréves trükk. Pár napig, pár hétig nem nehéz eljátszani a gazdagot, aki internetes fórumon felfedi az inkognitóját, persze még véletlenül sem privát leveleket remélve. Majd kapást követően szerényen "csak a bérelt" lakásán fogadja a nőt, mondván szeretné látni, luxus nélkül is elfogadja-e. Nincs ebben semmi paradoxon. Aki csak fektetni akar, annak nem kell hosszútávon is fenntartható mesét adnia elő, már pár estés beetetéssel is nyer rajta. Ha példát akarsz, ott van Mark Twain bankjegyes novellája, vagy Shakespeare Makrancos hölgy-e, ahol Tranio a szolgáló játssza el ugyanezt, még ha ezekben nem is közvetlen a nő meghódítása miatt, a módszer ugyanaz... és akkor helyesbítek is, nem ezeréves trükk, XVI. század, akkor legyen csak 500.

Nem egy színdarab alapján leszel te megítélve, nyilván, de jelezni tökéletes mennyire nem újdonság ezzel cserkészni. Ezt a terelő értetlenkedést meg paradoxonnak címkézést felesleges. Engem győzködnöd meg pláne, mert nem én vagyok a csalid közönsége.

2015. dec. 12. 19:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Legyél MGTOW és meg van oldva. Ilyen körülmények közt nem is lesz túlzottan nehéz azt hiszem.

2015. dec. 12. 20:03
 16/17 anonim válasza:
52%

1. Megértem, s el tudom képzelni, hogy a nyakadba szakadt örökség teher. Ha én így járnék, átlagos életvitelre törekednék, beiratkoznék egy olyan egyetemre, ahol többségében fiúk vannak (mert én lány vagyok :))és nem nagyon beszélnék arról, hogy nekem mennyi pénzem van. Csak ismerkednék másokkal, simán. Érezni fogod, hogyha szeretnek.

2. A kérdezőre reflektálva: Te mit tudsz felmitatni? Te mennyire vagy tehetséges, dolgos és szorgalmas? Ha semmit nem tudsz felmutatni, akkor csak egy parazita véglény vagy. A leendő társadat meg előre sajnálom, akár gazdag, akár szegény.

2015. dec. 12. 23:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert az ilyen "lányok" panaszkodnak majd később,hogy "brühühühü,minden pasi disznó,csak addig kellenek nekik,amíg feszes a valaguk".
2015. dec. 13. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!