Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasított, de kifejezetten NEM akar elveszíteni a lány?
Nálam idáig úgy volt, hogyha egy lány elutasított, akkor ment vele együtt minden - többet nemis válaszolt, nem is akart találkozni, féléves barátságot, stb. huss, elfelejtette.
Most nem igy történt. Ugyan tényleg világosan elmondta, hogy csak barátként tud rámnézni, több oldalról körbekérdeztem - mégis "majd a legközelebbi kávézáskor... fogunk még ugye?"
Szóval talon nem lehet, mégis akármikor találkozna máskor, pedig igenis ignorál másokat, akik találkozni akarnának vele, tehát prioritásban vagyok...
az a baj, hogy sok fiatal nő szeret maga mellett tartani egy rajongót, akitől semmit nem akar, de mégis ott van neki biztonságnak. én is nő vagyok, és ilyet sosem csinálnék, de tényleg több ismerősömnél láttam ilyet.
sajnos szerintem lehetséges, hogy téged is erre a szerepre szánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!