Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora elvárás, ha egy nő olyan férfit szeretne, aki költ rá?
Én hajlandó vagyok költeni a páromra, ha épp van miből, de eddig csak kihasználtak és lehúztak anyagilag. Amikor már nem volt pénz, akkor már nem is kellettem.
Miért akkora elvárás, hogy ha én költök rá, akkor a párom is költsön rám?
Nem azt mondom, hogy rózsacsokrot minden héten, és naponta étteremben együnk, de ha én veszek neki valamit a születésnapjára, összegtől függetlenül, amit szeretne, akkor miért elvárás, hogy ne felejtse el az én születésnapomat sem?
Csak mert az életben is meg itt is tapasztalom az "én nőre nem költök" hozzáállást
21N
Rossz emberekkel találkoztál, a gyakorit meg el kell felejteni.
N
Háhá. Így jártál. :)
Én pont attól félek hogy a nő használ ki, pedig én fél milliónál többet keresek havonta, de nem költenék rá 1 forintot se. Ezért nincs kapcsolatom? -Meglehet. Rühellem a pénzéhes nőket. Pedig én aztán minden nap vihetném étterembe, szinházba, moziba, akárhová. De nem vagyok ennyire hülye.
Rossz embereket fogtál ki sajnos vagy csak nagyon nem érdekelted őket. Épp azt akartam írni, amikor még csak olvastam a kérdésedet, hogy "nem nagy elvárás, csak akkor a nő is költsön a férfire.." de te is ezt írtad a kifejtésben. Szóval jogos.
Ez amúgy egy divat ökörség mostanában, hogy "én nőre nem költök" mert az olyan menő, nem tudom... Retardáltak az ilyenek. Persze, nem kell nőt kitartani, ezt aláírom, de viszonozni illene. Főleg, ha te olyan dolgokra költesz, amit ő is szeretne, aminek örül. Akkor az a minimum, hogyha nincs jobb ötlete, elvisz valami étterembe a szülinapodon, stb. Ha te is megtetted, hogy gondoltál rá, költöttél rá stb.
Amúgy nem látom a környezetemben, hogy ez ekkora gond lenne az átlagnak, szóval szerintem tényleg csak rossz embereket fogtál ki. De tény, hogy tágabb ismerősi körben nekem is van ilyen, és nem tudod neki megmagyarázni....
24L
Nekem ilyen szempontból csak jó tapasztalataim voltak, bár volt barátom, aki túlzásba vitte... mármint túl sok ajándékot adott, és nekem ez egy idő után kellemetlen volt... én szeretem akkor megajándékozni a másikat, ha szívből jön, és lehet ez éppen csak egy évben az ünnepeken kívül párszor fordul elő, de az legalább őszinte...
Nincs azzal semmi gond, amit szeretnél, szerintem remek érzés, ha egy nővel azt érezteti a másik, hogy a tenyerén hordja... lehet ezt viszonozni sokféleképpen.
Régen azért volt illő költeni a nőre, mert a nők többségének nem volt saját keresete. Manapság már egy nő egyenlő, sőt sokszor jobb esélyekkel indul a munkavállalás területén, ergo rendelkezik saját keresettel.
Van némi különbség a "néha költeni rá" és az anyagi kiszipolyozás között, sok nő (szerencsére egyre kevesebb) pedig sajnos az utóbbira hajt rá. A nők alapvetően nem azért várják el, hogy költsenek rájuk, mert épp szükségük lenne erre meg arra, hanem, mert a férfi által rájuk szánt pénz mértéke határozza meg a szemükben, hogy az adott férfi mennyire van elköteleződve irántuk. Mielőtt valaki a fejemhez vágná, hogy "ez csak pár nőre jellemző", nos Bálint napon, vagy eggyel előtte, legyetek szívesek elmenni egy boltba és megnézni, hogy hány nyomorult férfi kapkod magához minél több jelentés nélküli vackot a barátnője kedvéért. Nem azért teszik, mert imádják szórni a pénzt, hanem mert a nő a rá szánt pénz mennyisége alapján dönti el, hogy a férfi szereti-e vagy sem. A nők elvárják, hogy áldozatot hozzanak értük, kicsit olyanok, mint a régi istenek, akik csak akkor tekintették az őket imádó embereket kellően hűségesnek, ha áldozatot mutattak be nekik. Az állatvilágban is ugyan ez van. A hím fecskék nem azért kockáztatják az életüket vakmerő repülési mutatványokkal, mert annyira jó buli az, hanem mert tudják, hogy egy nőstény akkor fogja őket méltónak találni, ha kockáztatják érte az életüket.
Felteszem téged is az zavar, hogy nem költenek rád eleget, mert emiatt nem érzed magad értékesnek.Jó lenne felnőnöd és nem a rád szánt anyagi javak alapján értékelni magad. J lenne nem úgy viselkedni, mint egy indián isten, vagy mint egy borsnyi agyú madár, illene már elhagyni azt az attitűdöt, miszerint egy férfi csak akkor igazán odaadó, ha elhalmoz mindenféle, jellemzően drága dologgal. Hiába tagadod, a te csőrödet is az piszkálja, hogy nem költenek rád eleget.
8-as, a kérdés nem arról szólt, hogy egy ajándék miatt elégedetlenkedett a kérdező.
Hanem arról, hogyha ő ad ajándékot minden alkalommal a barátjának, akkor ő miért nem viszonozza, miért veszi semmibe pl a szülinapját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!