Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárás az ha egy nő izmosabb férfit szeretne magának?
Egyáltalán nem nagy elvárás.
Én mindig is sportoltam valamit szóval van alap izomzatom,és egyszerűen gáznak tartom,ha egy fiú vékony izomtalan.Amikor tehetne azért,hogy ne legyen olyan nyegle.
Nekem van magammal szemben ilyen elvárásom, h erős, erősebb legyek, mint most. de alapból csak keveset foglalkozom vele, időnként sportolok. olykor kedvem lenne többet is mozogni, csak egyedül lusta vagyok hozzá.
F
izom és izom közt is vannak különbségek
Ott vannak a távol-keleti harcművészek ők abszolút nem izmosak annyira, de simán elvernének egy testépítőt, koxost vagy súlyemelőt...
De vam még a cigány/páwa izom ami az a tipikus nyüzügeizom, általában ők azok akik csak azért járnak a kodiba, hogy még jobban ráverhessék saját magukra. (cigóknak "munkában" nem jön jól a túl nagy izom, mert inkább mozgékonynak kell lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!