Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy elvárás az ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás az ha egy nő izmosabb férfit szeretne magának?

Figyelt kérdés
Izomagynak nem kell lennie aki csak kondiból él meg csak esztétikus izomzattal rendelkezzen Nagy elvárás ez? Vagy mondjak le róla?

2013. márc. 13. 19:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem nagy elvárás.

Én mindig is sportoltam valamit szóval van alap izomzatom,és egyszerűen gáznak tartom,ha egy fiú vékony izomtalan.Amikor tehetne azért,hogy ne legyen olyan nyegle.

2013. márc. 13. 19:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne nagy elvárás? Rengeteg izmos arcot látni és nem csak a kondiban lehet összefutni velük.
 3/17 anonim ***** válasza:
64%

Nekem van magammal szemben ilyen elvárásom, h erős, erősebb legyek, mint most. de alapból csak keveset foglalkozom vele, időnként sportolok. olykor kedvem lenne többet is mozogni, csak egyedül lusta vagyok hozzá.

F

4/17 anonim ***** válasza:
39%
Gondolom, a pincéből kell felhordani a szenet vödörben és a hetediken laktok. Akkor nem nagy elvárás.
2013. márc. 13. 19:52
 5/17 anonim ***** válasza:
Valakit az izgat hogy valaki vékony, valakit ha sportosan vékony, valakit meg egy 200 kilós rombológép, de a többségenek nem olyan lényeges szempont, csak általában ne annyira legyen semmelyik véglet.
2013. márc. 13. 19:54
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a sportos alakú pasik tetszenek.
2013. márc. 13. 20:02
 7/17 ASOT ***** válasza:
100%
Nem, ugyanis fordítva nekem(és jónéhányuknak) is megvan az elvárása egy női testtel kapcsolatban.
2013. márc. 13. 20:02
 8/17 anonim ***** válasza:

izom és izom közt is vannak különbségek

Ott vannak a távol-keleti harcművészek ők abszolút nem izmosak annyira, de simán elvernének egy testépítőt, koxost vagy súlyemelőt...

De vam még a cigány/páwa izom ami az a tipikus nyüzügeizom, általában ők azok akik csak azért járnak a kodiba, hogy még jobban ráverhessék saját magukra. (cigóknak "munkában" nem jön jól a túl nagy izom, mert inkább mozgékonynak kell lenni)

2013. márc. 13. 20:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia hát ilyet se hallok manapság persze örülök neki, hogy van rá igény....én 6 éve edzem természetesen semmi szteroid, semmi kiegészítő (fehérje, creatin, tömegnövelő....) semmi ilyesmivel nemélek és elég szép izomzatra tetem szert még is azt veszem észre h mintha nem is tetszene a nőknek általában gusztustalannak tartják akiktől kérdeztem :D
2013. márc. 13. 20:43
 10/17 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok amúgy hány éves vagy vagy hol laksz? :)
2013. márc. 13. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!