Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy elvárás az ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás az ha egy nő izmosabb férfit szeretne magának?

Figyelt kérdés
Izomagynak nem kell lennie aki csak kondiból él meg csak esztétikus izomzattal rendelkezzen Nagy elvárás ez? Vagy mondjak le róla?

2013. márc. 13. 19:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Es kedves kerdezo neked is szep, sportos tested van?
2013. márc. 13. 20:49
 12/17 A kérdező kommentje:
nincs izmos testem de elsem vagyok hízva
2013. márc. 13. 22:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Nagy elvárás lenne, ha egy férfi jobb testű nőt szeretne magának? Mielőtt elvárásaink lennének másokkal szemben, gondoljunk arra, h milyen lenne, ha neki is hasonló elvárásai lennének...
2013. márc. 14. 00:20
 14/17 A kérdező kommentje:

fordítva sem nagy elvárás mert mindenkinek vannak elvárásaik

és én ezt elfogadom

2013. márc. 14. 13:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem gond, de ha én mondom, hogy nekem nagymellű, bomba csaj kell, akkor felszínes f*sz vagyok.
2013. márc. 14. 16:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Most miért kell a kérdezőt savazni?!

Sok nyegle pöts.

Egy férfi igenis legyen izmos.Nem bika állat meg idióta kondis barom.Csak izmos.

Egyszerűen undorító férfi szemmel is,hogy a csajnak vastagabb karja van mint a pasijának.

2013. márc. 14. 18:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy sok nyeszlett faszinak van jó nője és még csak nem is gazdagok.
2013. márc. 18. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!