Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagy elvárás ha pasitok az szeretné hogy tudjatok főzni, és főzzetek neki?
Én nem tehetek róla de nem indít be jobban semmi, mint mikor egy nő tud főzni. Én nem várom el hogy mindig de azért tudjon, ahogy én is tudok.
kicsit késő van, remélem azért kapok rá választ :)
Ha szeretném igazán a párom akkor biztos nem kellene 2x mondani hogy tanuljak meg főzni, mert kedvében szeretnék járni :)
De én már tudok és imádok főzni :D
22/L
ha te is tudsz, akkor okés :))
igazából ha nem tudnál, az is rendben lenne, csak a "nőknek a konyhában a helyük" szöveg elég gusztustalan... meg mondjuk jóval egyszerűbb a helyzet, ha szeret is főzni a csaj, vagy szívesen csinálja, ha te kéred, szeret és megteszi stb...
barátnőm nem nagyon akar főzni, lassan azért sikerül rávennem, csak úgy érzem olyanra akarom rávenni ammit nem akar.
valahogy fontos hogy egy lány házias legyen, ha mosogatni látom már annyira. beindít hogy ott helyben neki esek, perverz lennék
Ha enélkül nem szeret belém akkor gáz van. :D Szívesen főznék annak akit szeretek, de nincs megírva sehol, hogy csak a nő főzhet. :)
Ne ez legyen az elsődleges azért... :D
Én nem nagyon tudok főzni, de szeretek :D:D
Párom tanítgat és egész jól haladok. Ő is nagyon szereti amikor kis köténykében pózolok neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!