Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nagy elvárás ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nagy elvárás ha pasitok az szeretné hogy tudjatok főzni, és főzzetek neki?

Figyelt kérdés

Én nem tehetek róla de nem indít be jobban semmi, mint mikor egy nő tud főzni. Én nem várom el hogy mindig de azért tudjon, ahogy én is tudok.

kicsit késő van, remélem azért kapok rá választ :)

2012. jún. 20. 23:48
1 2
 11/20 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
izé... *házias xD
2012. jún. 20. 23:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Én a párom kedvéért tanultam meg az elmúlt két évben főzni :) Mikor összejöttünk, még a rántottát is elszúrtam :D Azóta joghurtos csirkemell rizibizivel sem okoz gondot :p
2012. jún. 21. 00:00
 13/20 anonim ***** válasza:
én nem tudok főzni (még), de szeretnék megtanulni a barátom miatt :D most is csinálgatok neki kajákat, de jó lenne rendesen sütni-főzni, hogy neki jó legyen :D 18L
2012. jún. 21. 00:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Én tudok főzni, de nem igazán szeretek. Csak ha olyan kedvem van. De azért megcsinálom. Nyáron kívül hetente 3-4 alkalommal. Sokat dolgozom, sokat utazom, és a munkából hazaérve már nem sok kedvem marad még főzőcskézni. Nem várom el senkitől, hogy eltartson, de akkor viselje hogy gyakran kell rendelni, mert nekem sincs 5x annyi energiám mint neki:) Ha otthon lennék mondjuk gyerekkel, akkor főznék minden nap akár. Ha szabin vagyok vagy táppénzen néha, akkor szívesen csinálom. Főzést is, és akkor ráadásul minden áldott nap ki is takarítok, mert unatkozom.
2012. jún. 21. 00:02
 15/20 A kérdező kommentje:

belle(jó nem tudom hogy kell írni:P ): a mosásra gondolsz? :D

hát azt mondta nyáron fog, de nem tudom mi lesz belőle, de azóta csak ezt várom :/

én mondjuk sütni nem tudok, mert nem vagyok edesszaju, de főzni szeretek :)

2012. jún. 21. 00:04
 16/20 anonim ***** válasza:
amíg te cseréled ki a lámpákat, javítod meg a tévét, stb. addig nem biztos, hogy olyan nagy elvárás. szerintem.
2012. jún. 21. 00:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem nagy elvárás, viszont minden nő utálja az olyan korlátolt gondolkodású férfiakat, akik az ókorban élnek és még mindig úgy tartják, hogy a nő dolga a takarítás, főzés és az ő kiszolgálásuk. Ez baromság. A férfiaknak is ugyanúgy kell tudniuk főzni, mosni, takarítani, vagy meheteknek haza anyucijukhoz, h etesse ő őket.
2012. jún. 21. 00:24
 18/20 anonim ***** válasza:
kezdjük ott, hogy zsíroskenyér...
2012. jún. 21. 00:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Én szívesen főzök a páromra. De nem azért, mert ő nem tud és máskülönben éhen hal. Ha kötelező, akkor nem szeretek főzni. Ha nem kéri, követeli, akkor akár minden nap. :) Mert jó kis hobbi is. Ha amúgy önellátó lennél, akkor igen, jó, ha kényeztetnek és főznek rád. De ne kényelmesedj el! Főzz te is néha, lepd meg ezzel-azzal!
2012. jún. 21. 00:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút nem nagy elvárás. Jó, én könnyen beszélek, mert szeretek, és nagyon is jól tudok sütni-főzni:D 20/l
2012. jún. 21. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!