Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találom a párom már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom a párom már 1 éve?

Figyelt kérdés
1 éve mikor vége lett egy nagyon hosszú kapcsolatomnak szinte biztos voltam benne hogy 2 hónapon belül lesz barátnőm mert rendes normális srác vagyok. De azóta semmi, pedig próbálkozok. Jó igaz el vagyok hizva és alacsony vagyok, (168 cm és 91 kg) de nem hiszem hogy a külsőm miatt mert rendes gyerek vagyok. Nagyon okos figyelmes tudok szeretni ami a nőknek kell, nem tudom hol lehet a hiba
2015. dec. 12. 13:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Oszt pínzed van-e. Komám.
2015. dec. 12. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!