Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy társkereső 80 százalékos sikerarányt ír az azt jelenti hogy átlagos pasiként 80 százalék eséllyel találom meg a párom?
Nem, hiszen a társkeresőkön 10-ből szerintem 1 férfi sem sikeres átlagban (abban, hogy azon az oldalon keresztül minimum szexelni fog egy nővel).
Ezt én is a napokban olvastam valamelyik közismert, népszerű társkeresőn, de ez kamu szöveg.
Akkor valószínűleg az azt jelenti, hogy a társkereső frankón átvágja a fejedet, hogy ne kelljen szembenézned önmagaddal. A jó hír, h ettől önbizalomra teszel szert, merhát a 80% mégiscsak 80%.
26/F
80% persze.
Mikor a legtöbb társkeresőn kb kétszer annyi férfi van, mint nő.
Kíváncsi lennék, hogy 1 millió heteróból, ahol 666 ezer férfi és 333 ezer nő, abból hogy talál magának párt 800 ezer mondjuk...
Biztos, hogy van benne valami csavar, mint a régi ATV-s betelefonálós műsorokban: 34+26 = ?. Adja össze a számokat! És a végén kijött, hogy 187362 az eredmény.
A 80% az nem reális. Valami ultra-hiper-szuper parafenomén oldalnak kell lennie annak, amelyik ilyet tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!