Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlzott anyagi biztonságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzott anyagi biztonságban sem találom a párom! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A legtöbb lány akivel találkozom már akkor furcsán néz rám ha a legújabb telefonom van illetve egy drága autóm és lakásom! Pedig ránézésre átlagos fickónak nézek ki. 6 éve edzem szinte tökéletes testem van ez az egy amiből nem engedek. Pénzhajhász munkakerülő nőt meg nem szeretnék magam mellé. Mégis az összes nő az életben csak egy " létrának" néz. Mit tanácsoltok? 24/F
2015. aug. 13. 00:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Vajon mit mondanak erre azok a csókák, akik szerint a nők csak a pénzre mennek?

Haha!

@Kérdező

Egy pár tanács, ami segíthet:

- Ismerkedj sokat, sok helyen! Ezalatt azt értem, hogy például egy éjszaka alatt egy szórakozóhelyen szólíts meg kb 10 lányt, és ez legyen rendszeres. Ha sok csajjal ismerkedsz, kizárt, hogy előbb-utóbb legalább egyel ne jönne össze.

- Vedd körbe magad lányokkal! Az nem baj, ha csak barátok. Az ismeretlen nők fel fognak figyelni arra, hogy 2-3 lánnyal vagy, és ez alapból bizalmat gerjeszt.

- Legyél céltudatos! A nők szeretik azt, ha egy pasinak vannak céljai. Tehát tűzz ki magad elé - reális - célokat.

- Figyelj arra, hogy humoros legyél! A nők imádják, ha egy pasinak jó humora van, és meg tudja őket nevettetni. Ha egy lány nevet a társaságodban a poénjaidon, akkor jó úton haladsz.

- Legyél magabiztos! A lányok nem szeretik a tutyi-mutyi pasikat. Állj ki magadért, és az elveidért!

- Őrizd meg a nyugalmad a nehéz helyzetekben is. A lányok ebből azt fogják leszűrni, hogy a bonyolult helyzetekben is feltalálod magad, és érzelmileg támaszkodhatnak rád, mivel nem fogsz összeomlani.

- És ami nagyon fontos még, legyél érdekes és nyílt.

Sok sikert!

2015. aug. 13. 00:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Próbálj meg nyitni a csendesebb, visszafogottabb lányok felé is és ne a pénz és a drága holmik legyenek a fő témáid:)
2015. aug. 13. 01:11
 3/13 anonim ***** válasza:
bocsi, meg lehet kérdezni, mi a munkád?
2015. aug. 13. 02:58
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Már megint Te?

Hencegsz, vagy sajnáltatod magad?

Így akarsz ismerkedni? Azt írtad, múltkor még meztelen képes

ajánlatot is kaptál. Megint erre hajtasz?

2015. aug. 13. 05:17
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

"A legtöbb lány akivel találkozom már akkor furcsán néz rám ha a legújabb telefonom van illetve egy drága autóm és lakásom!"

Hát ha nem lenne akkor arcod, hogy egyből ezzel villogj akkor nem lenne ilyen probléma :D én még csak 22 éves vagyok mégsem azzal nyitottam ismerkedésnél, hogy 350 + 100k-s laptopom van, majdnem 1 milka spórolt pénzem amit nem apuci tett össze meg sorolhatnám :D

Lehet felvágósan csajozni csak akkor ne ide járj "sírni", vagy csak menőzni akarsz itt is? mire? mi pont leszarjuk, hogy mid van, ez egy anonim oldal :D

Vagy azt akarod legyünk irigyek? mire is? egy nagyképű önsajnáltató gyökérre akinek a vagyona a mindene, mert még egy csajt sem tud összehozni? tehát te most ott tartasz az itteniek szemében mint a sok többi szűz kiéhezett gyk-s, hogy dugni akarsz de nincs kit :D

Én szülővel élek, hazaadok a rezsibe, elég jól keresek a szükségletemhez képest és mégis van barátnőm :) na akkor ki is járt jobban? :P

22F

2015. aug. 13. 08:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz penzehes not, akkor ne villogj a vagyonoddal ismerkedeskor. Kepzeld, vannak nok, akik ezt igencsak visszataszitonak gondoljak, en is ebbe a kategoriaba tartozom, es sokakat ismerek, akik igy vannak vele.

Ne az uj teloddal, kocsiddal, lakassal, meg egyebekkel probald meg lenyugozni, sot, nem is kell arrol tudniuk az elejen, hogy mennyire jol megy a szeker.

Hanyok az olyan pasiktol, akik a penzukkel villognak, altalaban azt kompenzaljak ezzel, hogy belul teljesen uresek es nincsenek belso ertekeik. Nem, nem vonzo dolog a felszinesseg. Plusz koszonom szepen, engem ne probaljon 'megvenni' senki, dolgozom, eltartom magam eleg jo szinvonalon (igaz nem erdekelnek a draga kutyuk, autok, ruhataram is egy szekrennyi cucc osszesen stb, inkabb elmenyeket gyujtok, mint targyakat).

Az elozo valaszolokkal is egyetertek.

2015. aug. 13. 10:05
 7/13 anonim ***** válasza:

a pénzhajhász nő aligha kerüli a munkát, az hajszolja a pénzt - szerintem te ilyet keresel.

Valami menedzser klubot ajánlanék, - persze, ha pénzeden kívül van is valamid.

2015. aug. 13. 10:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, talán kevesebb hangsűlyt kellene fektetned a mim van c. kérdéskörre, és nagyobbat arra, hogy milyen lehet "csak veled" lenni.
2015. aug. 13. 11:08
 9/13 anonim ***** válasza:
59%

"Vajon mit mondanak erre azok a csókák, akik szerint a nők csak a pénzre mennek? "

Azt, hogy a kérdező hazudik!

Normális szaktudás nélkül ezt nem tudja összehozni idehaza. Diplomája 24 évesen épp hogy csak megvan és friss diplomásként se nettó 1,5 milla a havi fizuja.

Külföldön szintén nem jut semmire piacképes tudás nélkül. Tescos árufeltöltős jó esetben 1500 euróból meg megint csak nem lesz méregdrága autó sem lakás.

Szóval vagy apuci kicsi fia, aki vett neki egy lakást meg autót, vagy van valami sötét a múltjában... pl hímringyó. Mind a 2 taszító, szóval ne is csodálkozzon, hogy nem talál magának nőt.

2015. aug. 13. 19:34
 10/13 anonim ***** válasza:
59%

#9: van még lehetőség...

örökölt, nyert a lottón, kapta ajándékba...

am külföldön elég jól lehet keresni, de nem luxus körülményeket teremteni...igaz ha mondjuk 16 éves korától dolgozott kint és jól spórolt+fektetett be akkor talán...

De nekem nem úgy tűnik, hogy erre lenne esze a kérdezőnek...

2015. aug. 14. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!