Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás a túlzott féltés/féltékenységre?
4 hónap alatt kialakult bennem a kép,hogy a párom nagyon félt engem mindenféle fiútól (ez alap),de nagyon féltékeny is. Például a kiskori barátaimnak nem köszönhetek puszival,mert biztos gondolatban már levetkőztettek. Holott testvéri szinten van a kapcsolatunk. Nem akar elengedni az osztálytársaimmal semerre,mert biztos rámakad valami pasi... Azt már megbeszéltük,hogy engem ez zavar és hogy bízik bennem. Csak a fiúkban nem bízik. Valamennyire megértem,de az a baj,hogy mindig ezen kattog az agya. Ha néha mesélek valami olyat,amiben fiú ismerősöm is szerepel,legyen a történet akármi,már puffog h folytol pasikról beszélek,meg biztos rámnyomult.... Amikot ez egyáltalán nem igaz.
Nagyon szeretem a párom és tudom,hogy ő is engem. Ha nincs szóba ez a téma,akkor nagyon boldog vagyok vele és minden tökéletes. Ezt a problémát hogy lehetne vissza szorítani?
#2 én például még sosem csaltam meg senkit, mégis volt okom féltékenynek lenni. A kettő között semmilyen összefüggés nincs. Sőt... akit megcsaltak már, az is okkal bizalmatlan (más kérdés, hogy egy új ember megérdemelné a bizalmat).
Kérdező: Neveld meg, vagy nem fog sokáig tartani a dolog. Ideig óráig lehet bizalmatlanságban élni, de ha nem tudsz előtte kibontakozni és nem tudsz neki bármiről mesélni, akkor halálra van ítélve a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!