Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlzott anyagi biztonságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzott anyagi biztonságban sem találom a párom! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A legtöbb lány akivel találkozom már akkor furcsán néz rám ha a legújabb telefonom van illetve egy drága autóm és lakásom! Pedig ránézésre átlagos fickónak nézek ki. 6 éve edzem szinte tökéletes testem van ez az egy amiből nem engedek. Pénzhajhász munkakerülő nőt meg nem szeretnék magam mellé. Mégis az összes nő az életben csak egy " létrának" néz. Mit tanácsoltok? 24/F
2015. aug. 13. 00:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok tanácsot! Tipikus magyar felfogás biztos apuci kicsi fia. Hat nagyon nem. Sajat vallalkozasom van immaron 3 eve es igen kulfoldon. Nem villogok a vagyonommal kb kevesebbet koltok mint az atlag ember. A telefonom is elofizeteses így fillerekert lehetett elhozni a szolgaltatotol. Egyetlen szenvedelyem az edzes es szinte csak kajara koltok. Probaltam visszahuzodó lannyal, harsanyabb beszedesebb tipussal, idosebbel fiatalabbal de semmi! ( bocsi az ekezetekert ) nem sajnaltatom magam egy kerdest tettem fel hatha tudtok segiteni ennyi!
2015. aug. 14. 11:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Latom hiba volt ideírnom.
2015. aug. 14. 11:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem hiba itt kérdezni!

Ismeretlenek vagyunk, csak a kérdésed alapján válaszolunk.

Nincs érdekünk semmihez, csak a segíteni akarás vezérel aki itt válaszol. (egy-két kivétellel.)

Nem sokat kérdezek, de olyan alapvető hülyeségeket, hogy csodálkozom, hogy normális választ kapok.

Számítógépes ismeretekből, műszaki dolgokban olyan béna vagyok, hogy ezeket még a szomszéd sráctól sem merem megkérdezni. Mert égő, hogy ennyit sem tudok.

Ne duzzogj, gondold át a válaszokat, mert egyben sem volt bántó szándék.

Üdv: 65 éves nő.

2015. aug. 15. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!