Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet bemutatkozó levélnek?
Minden társkereső oldalon a pasik csak dicsérik a nőket, hogy milyen csinosak, tetszel, ismerkednék stb, na én megfordítanám a dolgot és szerintem ezzel belső feszültséget érnék el a nőknél egy ilyen levéllel.
Kedves xy!
Gondolom itt minden leveled azzal kezdődik, hogy tetszel, szépek a szemeid, csinos vagy stb.
Na én őszinte leszek hozzád szerintem nagyon ronda vagy és baromira nem vagy esetem, nem jössz be nagyon. Viszont adok neked egy esélyt, hogy megmutasd hogy milyen a belsőd, mert nálam működik az hogy a rossz külsőt megszépíti a jó belső, mert nekem ilyen magas az érzelmi intelligenciám.
Szóval tiéd a választás, adsz magadnak esélyt hogy megszépülj a szemembe vagy nem!!
Azt írnám vissza, hogy
"Menj a p...csába"
Nem tudom ez mennyiben sejtet bimbózó románcot neked.
Egyébként őszintén, aki azzal indít egy lánynál, hogy dicséri a szemét, mosolyát, stb, és csak ennyit ír, ugyanúgy rossz úton jár.
Nem lehet ezzel semmit sem elérni, erre nem lehet reagálni egy köszönöm-ön kívül.
bunkó, és még csak nem is vicces :D
nem bírom a taktikázást sehol :D nem pazarolnék időt a válaszra
Ez vagy kamu kérdés vagy nincs is érzelmi intelligenciád!!! XD
Nem ez kapufa egyébként! :D
Mi van? WTF?
Ez nem poénos, nem vonzó és nem figyelemfelkeltő. Inkább idióta. Erre max olyan leveleket kapnál, hogy menj a p.icsába gyökér...stb. Ezzel a szöveggel nem fogsz nőt találni... :D
Minden nő álma, hogy a leendő párja rondának mondja...
Te nem vagy komplett. Ilyen levéltől negatívumon kívül mást ne várj.
"Szóval tiéd a választás, adsz magadnak esélyt hogy megszépülj a szemembe vagy nem!!"
Nem élnék ezzel a kivételes lehetőséggel. Szerinted kit érdekel, hogy a te szemedben szép vagyok-e? Ki vagy te,. h én azért kepesszek, h a te szemedben megszépüljek?:D
Háttal ülsz a moziban, hül.yegyerek.
Áruld már el, szerinted mégis miért kéne egy nőnek tepernie annál aki szerint ő ronda és nem az esete.
Komolyan azt hiszed bárki is kihívásnak veszi ezt a blőd kétségbeesett baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!