Házi feladatot kaptam hogy írjak egy bemutatkozó fogalmazást, de semmi ötletem! Valakinek valami ötlet? Nagyon megköszönném!
Szia !
Tegnap már válaszoltam egy hasonló kérdésre !
A bemutatkozó fogalmazásodat egy kis életrajzként is felfoghatod, írhatsz Magadról pár közérdekű adatot, mikor, hol születtél, külső tulajdonságaid, hajad, szemed színe, magasságod, testalkatod, szüleid, foglalkozásuk, testvéreid, hol laksz, miért jelentkeztél ebbe a középiskolában, melyik általánosba jártál, milyen eredménnyel végezted, ha van elképzelésed, mi szeretnél lenni arról is írhatsz, mi érdekel, szabadidődben mivel foglalkozol szívesen, van-e háziállatod, miért ezt a fajtát választottad, kik a barátaid, sportolsz-e valamit, sikereid, elért eredményeid ebben, mit szeretsz olvasni, melyen zenei stílus a kedvenced, ha van ilyen, egyéb időtöltéseidről, mozi, színház, sportesemények, mi a véleményed a lakókörnyezetedről, stb.
Nagyon szépen köszönöm!
Ha valakinek van még valami ötlete szívesen meghallgatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!