Valami jó ötlet? Nagyon megköszönném!
Egy hete felfáztam és véreset pisiltem. El is mentem orvoshoz és kiírt antibiotikumot és fájdalom csillapítót. A hét második felébe már nem szedtem. Hétvégén újra problémáim akadtak. Ugyanazok a tünetek.
Ismét voltam vele orvosnál, de elküldött Urológushoz. El is mentem, de azt mondta szedjem a gyógyszert ha van valami problémám menjek vissza. Semmit nem írt fel. Csak az a gond, hogy egy héten csak egyszer rendel. Ha további panaszom van mit csináljak? Van valami más ötlet, hogy kigyógyuljak?
Ez az. Ha kiírnak egy bizonyos mennyiségű gyógyszert és az illető nem szedi be mind, akkor fennáll a veszélye, hogy nem pusztul el az összes kórokozó, így a betegség kiújul.
Vagy ha nem történt vizelettenyésztés, akkor lehet nem is célzottan lettél kezelve, pedig ilyenkor nem árt. Vagyis arra a kórokozóra való gyógyszerrel kell kezelni, amilyen kórokozó van a szervezetben. És ezt a célzott gyógyszert megfelelő mennyiségben és ideig. És ilyenkor lehet felgyógyulni teljesen.
Valószínűleg úgy gondolták az urológián is, hogy amit kaptál gyógyszer, az megfelelő, csak végig kell szedni. És ha végigszeded, de akkor sem jössz rendbe, akkor csinálnak további vizsgálatot, vizelettenyésztést, ultrahangot.
Szóval szedd be, amit kiírtak és ha nem leszel jobban, akkor menj vissza!
Szia!
Én is hasonló cipőben jártam . Egyszer felfáztam onnantól kezdve vége, megfúj egy kis szellő és már jönnek a gondok. Én elmondom neked, hogy én nekem hogy sikerült kigyógyulnom. Mivel már nem első alkalommal történt meg így az elején el tudtam csípni , mikor újra kiújult. Amint észre vettem a tüneteket azonnal cickafarkas/kamillás ülőfürdőt csináltam az min. 20 perc vitaminok + vmilyen vízhajtó tea , hogy átmosódjon a veséd. Igyál rengeteg folyadékot 2-3 litert, szintén olyan célból, hogy átmosódjon a veséd. Ha még ez se jó 1-2 nap után akkor nekem az orvos a "monural" nevű gyógyszert szokta felírni, ezt egy este kell bevenned egyszeri alkalommal, ha erősebb tünet akkor 2 este. De ez tényleg használ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!