Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet bemutatkozó levélnek?
Minden társkereső oldalon a pasik csak dicsérik a nőket, hogy milyen csinosak, tetszel, ismerkednék stb, na én megfordítanám a dolgot és szerintem ezzel belső feszültséget érnék el a nőknél egy ilyen levéllel.
Kedves xy!
Gondolom itt minden leveled azzal kezdődik, hogy tetszel, szépek a szemeid, csinos vagy stb.
Na én őszinte leszek hozzád szerintem nagyon ronda vagy és baromira nem vagy esetem, nem jössz be nagyon. Viszont adok neked egy esélyt, hogy megmutasd hogy milyen a belsőd, mert nálam működik az hogy a rossz külsőt megszépíti a jó belső, mert nekem ilyen magas az érzelmi intelligenciám.
Szóval tiéd a választás, adsz magadnak esélyt hogy megszépülj a szemembe vagy nem!!
Nana, h visszairnek. Jonne anyam is a talalkozora. En szepen kioltoznek, nehany percet beszelnek, aztan otthagynalak titeket kettesben :D
N
>és szerintem ezzel belső feszültséget érnék el a nőknél egy ilyen levéllel
Lol, idióta. Inkább ne próbálj meg pszichológust játszani, mert nagyon nem megy. És amúgy miért is lenne egyészen pontosan jó az, hogy feszültséget keltesz benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!