Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ennyi férfi itt, aki a nőkben csak a rosszat látja? 26/f
Csak akkor vagyok bunkó egy próbálkozó pasival, ha okot ad rá, pl. ha nem ért abból, hogy nem, és erőszakoskodik, és nyomul tovább, vagy pl. ha lekezelően bánik velem, lenéz, csak mert történetesen nőnek születtem... Nem passzióból...
Aki nyafog, át kellene gondolnia, hogy miért viselkednek vele úgy, ahogy, vagy nem reagálja-e túl mások viselkedését.
mikben ismertél magadra? miken változtattál?
ezen az oldalon aztán nagyon mély dolgokat lehet olvasni, hogy miért nem elégedettek a nőkkel. :D ugyanazt mondják állandóan. pénz, külső, izom. ennyi a gondolatuk. nyilván lehetne felsorolni olyan dolgokat, amiket a nők csinálhatnának máshogy, mint ahogy a férfiaknál is. itt van ez is:
"Azért aki a 21-est lepontozta, annak tényleg kijárna egy saller. Itt egy nő, aki:
- férfi fórumokat olvas
- önismeretre hajlamos
- belátja, ha a másiknak igaza van, képes a másik fejével gondolkoni
- azon igyekszik, hogy a barátjának jobb legyen, képes változni érte
- helyesen ír,"
és most érezze minden nő sz*arnak magát, aki nem olvas férfi fórumokat, nem változik a barátja kénye-kedve szerint stb. és persze megint úgy van beállítva, hogy jaaj micsoda csodanő az ilyen. valóban ritka tulajdonság az, hogy valaki belássa a másik igazát és önismeretre hajlamos legyen, de ez az összes emberre igaz, nem csak a nőkre.
ebből az oldalból kiindulva, és most erről az oldalról szól a kérdés, hány olyan férfi felhasználó van, aki kölcsönösen megteszi ezt a nőknek? egy se. mindegyik a nőktől vár mindent.
"Ha valakinek csak rossz tapasztalata volt eddig, annak hiába bizonygatja bárki, hogy márpedig nem minden nő ugyanolyan. Ha 10 esetben 10-szer visszautasítanak, megaláznak valakit akkor ő szerintem jogosan általánosít."
na az ilyen ember a buta, aki így gondolkozik. azt hiszi körülötte forog a világ. én meg nem ismertem személyesen egy ilyen retek nőt se, akikről itt beszélnek, de ettől függetlenül elismerem a létezésüket.
statisztikailag a 10 egyenlő kb 0-val. semmit nem ér, semmit nem jelent. sőt, ha ugyanabból a környezetből, ugyanazzal a módszerrel, ugyanolyan lányokat próbálna felszedni 100-at, és azok is elutasítanák kb mind, az se jelent többet, minthogy az az adott csoport ilyen beállítottságú, és hogy a próbálkozó h*ülye. érdemes lenne amúgy statisztikát tanulnia az oldal felhasználóinak.
Amúgy a kérdésre válaszolva azért, mert buták. mint ahogy az a nő is buta, aki a férfiakban csak a rosszat látja. semmi bonyolult.
Kedves 33-as, én írtam a választ, amit idéztél. Senki nem mondta, hogy a 21-es nő ezen az oldalon olvasta a változtatandó dolgait, hisz ez nem egy "férfi fórum". Nem írtam olyat sem, hogy mindenki nő érezze sz*rnak magát, egyszerűen ezeket csak értékelendő tulajdonságoknak tartom. Igen, én is hajlandó vagyok a felsorolt dolgokra, de ettől függetlenül engedd már meg, hogy "csodanőnek" tartsam az ilyet :)
Egy másik válaszolónak pedig: nem értem, miért nevezed s*ggnyalásnak, én leírtam, hogy ezek szerintem a legjobb tulajdonságai egy nőnek, mert nagyon ritka, a 21-es pedig nyíltan leírta, hogy barátja van. Innentől kezdve komolyan nem értelek, de biztos csak a rosszindulat szólt belőled.
Én pont, hogy imádom a nőket, angyalok, legszívesebben mind csókolnám, ölelném.
Engem meg ezért bántanak a nők, mert szerintük ez szemét dolog...38/F
Rossz szocializáció. Mentális terheltség. Rossz családi/anyagi körülmények.
Le merem fogadni, hogy az ilyen pasikra legalább az egyik de inkább kettő ráillik. Van aki felelősséget hárít van aki bűnbakot keres más meg csak hazudik. Túlzottan nem figyelek rájuk, ha ennyi eszük van az nagyobb sorscsapás mint amekkorát bárkinek kívánnék.
Sok ember kb nuku önismerettel rendelkezik és az igények az egekben,már ahol.Aki meg azt mondja,hogy ronda lánnyal is beéri,annak a ronda az kb annyiból áll,hogy nincs agyon sminkelve meg photoshoppolva és nem rakja ki a dekoltázsát a köldökig.Tisztelet a kivételnek!
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!