Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ennyi férfi itt, aki a nőkben csak a rosszat látja? 26/f
Tapasztalat,ennyi.
Ha mindig csak visszautasítanak,kinevetnek,megaláznak téged,akkor te sem leszel jó véleménnyel róluk...
És nem,nem egy nő.Hanem ki tudja mennyi,én nem számoltam soha,viszont azt tudom hogy több mint 8 évet tettem bele,és csak ezt kaptam a nőktől kizárólag...
24/F
Nem akarok kötözködni, távol áll tőlem, de akik csalódtak a nőkben stb. tudjátok a miérteket?
Miért utasít vissza a nő?
Miért nevet ki?
Miért aláz meg?
Én is utasítottam már vissza férfit, mert volt valami benne, amivel nem tudtam azonosulni, mert egy tőlem teljesen eltérő személyiség volt. De ettől függetlenül soha nem bántottam meg férfit, soha nem aláztam meg, mert nem akartam megbántani. De viszont szerettem is már nagyon férfit, akiért bármire hajlandó voltam. Mi nők sem vagyunk egyformák, de egy nő viselkedése azt tükrözi vissza, ahogyan egy férfi bánik vele, és olyanná válik mellettetek a nő amilyenek ti vagytok vele. Szóval ez egy ilyen kölcsönös "játék".
#8:
"Én is utasítottam már vissza férfit, mert volt valami benne, amivel nem tudtam azonosulni"
"...de egy nő viselkedése azt tükrözi vissza, ahogyan egy férfi bánik vele"
Most akkor melyik? Mert itt személyiségbeli dologról is írtál, hogy nem tudtál azonosulni vele. Utána meg arról, ahogyan bánt veled. A kettő azért merőben más tud lenni. Az egyik tulajdonságokat sorakoztat fel, a veled való bánásmód pedig viselkedést. A személyiség pedig nem egyenlő az ember viselkedésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!