Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért van ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van ennyi férfi itt, aki a nőkben csak a rosszat látja? 26/f

Figyelt kérdés
Komolyan, sokszor engem is idegesíteni tud, hogy olyan hozzászólások vannak, hogy a nőket csak okolni tudják.(felszínesek, pénzéhesek, átlagos pasi már nem is jó, stb) Én nem úgy látom, hogy a nők annyira gonoszok lennének, nekem sincs párom, de nem a nőket okolom. Biztos, hogy bennem is van hiba! Barátnőm már volt, de szerintetek ez nem túlzás amit sok ember művel itt?
2015. dec. 10. 22:59
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
24%
Nehogy már a férfitől függjön a nő viselkedése ez vicc.
2015. dec. 10. 23:45
 12/41 anonim ***** válasza:
31%

Mert ez van.

Ha zavar ott a piros x a jobb felső sarokban! :D

2015. dec. 10. 23:48
 13/41 anonim ***** válasza:
83%

2 különböző dolgot hoztam föl.

Az egyik pl az ismerkedési fázis, amikor érzed hogy nem fog működni, mert...

...másképp gondolkozik, mint te.

...más az elképzelése bizonyos dolgokról.

...vagy csak szimplán nincs meg a szimpátia.

A másik verzió meg, egy már meglévő kapcsolaton belüli dolog.

2015. dec. 10. 23:51
 14/41 anonim ***** válasza:
44%
Sok nő úgy bánik a fas..ával mintha csak a lábtörlője lenne hiába ad meg neki mindent akkor is,csak ezt valaki tűri valaki meg nem.
2015. dec. 10. 23:59
 15/41 anonim ***** válasza:
81%
Mert könnyebb itt nyöszörögni anonim,mást hibáztatni,mint magukba nézni,a hibáikat belátni, kijavítani,és az életüket rendbe rakni.
2015. dec. 11. 00:01
 16/41 anonim ***** válasza:
83%

alert:

Itt aki egyetért a kérdezővel, vagy egy kicsit is kedveli a nőket, az urvára le lesz pontozva. Én szóltam.

2015. dec. 11. 00:02
 17/41 anonim ***** válasza:
53%
#5-ös voltam. Még annyit, hogy ez már saját tapasztalat ;) Amiről ti beszéltek, az nagyon nem.
2015. dec. 11. 00:03
 18/41 anonim ***** válasza:
22%
17 mert bele látsz más életébe? de yo neked szuper képességed van úgy látszik ......
2015. dec. 11. 00:05
 19/41 anonim ***** válasza:
48%
16-os itt azok pontoznak le emberkéket akiknek fájnak a válaszok és magukra ismernek.
2015. dec. 11. 00:06
 20/41 anonim ***** válasza:
76%

Ha már másban nem lelik örömüket, legalább már ez adassék meg nekik!

Ettől függetlenül 10 év múlva is itt szidják a nőket, holott csak egy kicsit magukba kellene nézniük és a saját hibáikat nem a nőkre kivetíteni!! Mert az nő már rég boldog lesz, mikor az ilyenek már rég be lesznek fásulva!

2015. dec. 11. 00:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!