Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért van ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van ennyi férfi itt, aki a nőkben csak a rosszat látja? 26/f

Figyelt kérdés
Komolyan, sokszor engem is idegesíteni tud, hogy olyan hozzászólások vannak, hogy a nőket csak okolni tudják.(felszínesek, pénzéhesek, átlagos pasi már nem is jó, stb) Én nem úgy látom, hogy a nők annyira gonoszok lennének, nekem sincs párom, de nem a nőket okolom. Biztos, hogy bennem is van hiba! Barátnőm már volt, de szerintetek ez nem túlzás amit sok ember művel itt?
2015. dec. 10. 22:59
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
42%
Sokat olvasok különböző férfi fórumokon arról, hogy miért nem elégedettek a mai nőkkel. Eleinte csak azért szemezgettem az ilyen fórumokkal, cikkekkel, mert felhergelt, amit olvastam, de egy idő után némi önvizsgálat és barátnőim megfigyelése után beláttam, hogy van, amiben igaza van a panaszkodó férfiaknak és én sem tudnám elviselni a helyükben. Azóta próbálom tudatosan irányítani magam, mind párválasztás, mind viselkedés, gesztusok szempontjából a barátom felé. Élvezem, hogy jobban tudok uralkodni az érzelmeim felett, a tipikus női hülyeségeket felismerem magamon és ezáltal némi koncentrációval el tudom magamban csitítani az indulatokat és nincs miatta konfliktus a barátommal. Összegezve, felhívták itt meg máshol is pár dologra a figyelmem, amin változtattam és egy sokkal harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb kapcsolat lett az eredménye. Persze vannak túlzások is, amiket itt állítanak, de érdemes elgondolkodni a saját életünkre vetítve, hogy vajon mik azok, amik ránk is vonatkozhatnak.
2015. dec. 11. 00:38
 22/41 anonim ***** válasza:
80%

Kár azt állítani, hogy a mai nőkkel nincs probléma(nem hiába, nincsenek barátnőim 20 éves létemre :D). De az általánosítást nem veszi be a gyomrom és engem többnyire ez idegesít...

Amúgy meg nem kéne minden válaszadót komolyan venni. Vmelyik több névvel is fent van, de akad olyan aki csak szimplán trollkodik.

2015. dec. 11. 01:45
 23/41 anonim ***** válasza:
86%

Itt van pl ez black man/garth,157 cm magas.Elbánt vele a sors,azért ez már tényleg alacsony,már-már törpe kategória.

Érthető,hogy nem sikres a nőknél.

Személyisége sem jobb,egy primitív cigány,még szép,hogy nem kell a tanult magyar nőknek-ő ezeknél próbálkozik-.

Félre ne értsd,vannak normális cigányok is,de te a fajtád legalja közé tartozol,akik miatt egy kalap alá veszik az összeset.

Tehát a sikertelenségük okát,próbálják másra kenni.

2015. dec. 11. 01:45
 24/41 anonim ***** válasza:
41%

Azért aki a 21-est lepontozta, annak tényleg kijárna egy saller. Itt egy nő, aki:

- férfi fórumokat olvas

- önismeretre hajlamos

- belátja, ha a másiknak igaza van, képes a másik fejével gondolkoni

- azon igyekszik, hogy a barátjának jobb legyen, képes változni érte

- helyesen ír,

és van olyan paraszt, akinek még ez sem jó. Én tűzbe tenném a kezem egy ilyen nőért, és akkor még keveset mondtam. Bárcsak minden lány ilyen lenne, sokkal jobb lenne a társadalomnak. :)

2015. dec. 11. 02:15
 25/41 anonim ***** válasza:
31%

Időpont ma 02:15

Na, amit itt előadtál azt hívják seggnyalásnak.

2015. dec. 11. 04:26
 26/41 anonim ***** válasza:
82%

De miért kell azért a rosszat látni a nőkben mert elutasítanak? Én is elutasítok mindenkit, mert van barátom. Tessék, ennyi. És megdöbbenek amikor egyesek ezt idézem: "kamu dumának" veszik. Mi ebben a kamu? De ha nem tetszel akkor is elutasítalak. És akkor én vagyok a szemét?

Soha nem bántottam meg senkit és nem hiszem, hogy mindenki kineveti és megalázza a próbálkozó pasikat, mert én sem teszem és magam is megszólnék olyan nőt aki ezt teszi.

De ti egy kalap alá veszitek a "köszi, de már van barátom/köszi, de utcán nem ismerkedem/ne haragudj, de nem keresek most senkit" elutasításokat azzal, amikor valami liba kinevet és elküld a fenébe? Ha meg csak olyan nőkhöz mentek oda aki kiröhög akkor ti kimondottan a felszínes libákra hajtotok.

Az önismeret jó dolog, de az a hölgy aki férfi magazinokból próbálkozik jó barátnő lenni nem valami értelmes, inkább javaslok normális önismereti könyveket. Mindkét nemnek.

2015. dec. 11. 07:35
 27/41 anonim ***** válasza:
45%
Minden általánosítás mögött van igazság. Nem véletlenül mondják egyesek azt amit (a nőkről). Ha valakinek csak rossz tapasztalata volt eddig, annak hiába bizonygatja bárki, hogy márpedig nem minden nő ugyanolyan. Ha 10 esetben 10-szer visszautasítanak, megaláznak valakit akkor ő szerintem jogosan általánosít. Ez olyan dolog, mint, hogy a cigányok lopnak és bűnözők. Nyilvánvalóan nem mindegyikre igaz, de a nagyobb részükre igen. Innéttől jogos az általánosítás.
2015. dec. 11. 13:39
 28/41 anonim ***** válasza:
48%
Ha ezt tapasztalom, akkor miért írjak mást?
2015. dec. 11. 14:10
 29/41 anonim ***** válasza:
29%
Nincsenek sokan, csak dühöngőnek használják az oldalt, és le merem fogadni, hogy némelyiknek már ez a többedik felhasználói fiókja (akár azért, mert kicsapták már más néven az oldalról, akár más miatt).
2015. dec. 11. 15:20
 30/41 anonim ***** válasza:
54%
Nekem elég jó az önismeretem, de akárhogy próbálok magamban keresni olyan dolgokat, amikre ezek a nyavalygó srácok panaszkodnak, nem találok egyezést, szóval borzasztóan zavar az általánosítás, hogy minden nőre ráhúzzák azt, amit ők bizonyos nőknél tapasztaltak, és ítélkeznek azok fölött is, akik nem olyanok.
2015. dec. 11. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!