Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Ha kell a pasi, csábítsd el?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha kell a pasi, csábítsd el? " Ez milyen már?

Figyelt kérdés

A történet: van egy srác, aki nagyon bejön nekem. Tudom, hogy én is tetszem neki, lecsapjuk egymás poénjait, jól kijövünk.

Viszont a srácnak komoly kapcsolata van, együtt is élnek, nyakamat rá, hogy már az esküvőt tervezik.

Én ebből kimaradnék, köszönöm, sosem csábítanék el senkit, tennék tönkre egy kapcsolatot.

A barátnőm szerint viszont ebben semmi rossz nincs, ha szeretném a srácot, nyúljam le - hiszen ha megy, az úgysem volt egy jó kapcsolat.

Nem fogom megtenni. De mit gondoltok erről a hozzáállásról?

2015. dec. 8. 08:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok utolsó, tudsz-e majd jó képet vágni hozzá, ha tőled veszi el majd valaki a férjed, te meg ott maradsz kicsi gyerekkel, sok fizetnivalóval, nehézségekkel, a gyereked jóformán apa nélkül, csak mert jött egy másik nő, aki úgy gondolkodott mint te most.
2015. dec. 8. 14:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Hol írtam én gyerekről meg házasságról, kisbogár? A nagyszüleim közül egyikük sem volt házas és nem volt gyerek sem, csak kapcsolat volt, egyikük sem volt elköteleződve.

Mellesleg hagytak már el, másért is, akkor nem esett jól, de igazából így utólag nem is baj, hogy így történt, mert nem tartoztunk össze, nem lett volna jó, ha együtt maradunk.

Mondok még valamit, ha egy házasság nem működik, nem szabad együtt maradni, gyerek miatt főleg nem. Egy gyereknek nem az az érdeke, hogy egy fedél alatt legyen apa és anya, hanem hogy nyugodt, szeretetteljes légkörben nőjön fel. Na most én egy sűrű veszekedős légkörben nőttem fel, és nagyon sokat ártott ez a közeg, soha nem csinálnám így, még mindig jobb külön, de békében, mint együtt, de balhék mellett...

2015. dec. 8. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért kérdeznék ám valamit, kedves minősítgető társunk. Te mit szólnál, ha azt látnád, hogy a szeretett személy párja mással kavar a szeretett személy háta mögött, ha egyébként még jóban is vagy a szeretett személlyel, és el is fogadtad, hogy mással van?
2015. dec. 8. 14:55
 14/15 pörölycápa ***** válasza:

Hát, nem tudom, én alapból nem akarnék egy olyasvalakivel összejönni, akki csak úgy hajlanó lenne otthagyni egy olyan kapcsolatát, amiben már az esküvőt tervezgetik, szóval már csak ezért sem próbálnám meg elcsábítani... ha ugyanis sikerrel járok az azt bizonyítaná, hogy mennyire megbízhatatlan az a pasas, szóval inkább nem is kell párnak.

Persze, ha rossz a kapcsolat, és abból akar menekülni az más, de akkor meg csak minek tervezgetne esküvőt egy rossz kapcsolatban?

A bártnődnek gondolom inkább a kaland meg az izgalom számít, nem gondol bele ennek erkölcsi vanatkozásaiba...

2015. dec. 9. 01:09
 15/15 anonim ***** válasza:
"Persze, ha rossz a kapcsolat, és abból akar menekülni az más, de akkor meg csak minek tervezgetne esküvőt egy rossz kapcsolatban? " - Egy korábbi munkahelyemen volt egy kolléganőm, aki emlékszem, hogy mesélte, hogy csak a család miatt tartják meg az esküvőt, de mindketten tudják, hogy el fognak válni, mert nem akartak már együtt maradni... Nem tudom, mi lett a vége, mert nem sokkal később mindketten elkerültünk onnan.
2015. dec. 9. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!