Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen is ennyi ennyi szingli pasi volt? Miért van most ilyen sok szingli pasi?
Régen nem, de egyre jobban romlik az általános értékrend.
A lányokban görcsösen benne van, hogy FB-n Twitteren Instán azt kell sugározniuk a külvilág felé, hogy mennyire szépek, sikeresek, gazdagok, és természetesen hogy mennyire jó pasijuk van...
Ennek megfelelően, a külsőségek, és az anyagiak játszanak domináns szerepet a párválasztásban, emiatt sokan, nem feltétlenül igénytelenség miatt, csak szerencsétlenségből, de nagy hátrányokkal indulnak.
A szerlmet egyre inkább a racionális érzelmek (milyen jól néz ki, mennyit keres, milyen kocsija van...) váltják, míg régen a legtöbbeknél az emocionális érzelmek domináltak ezen a téren
Ez az én véleményem, pontozzatok le.
Mivel eléggé megnőtt egyes nők igénye, amivel egyenes arányban csökkent egyes férfiak önbizalma. Fő okként én ezt látom. Másrészt a szabadabb világ is hozzájárul, hisz régen ha kiderült egy megcsalás, abból óriási botrány volt, manapság már sokan elnézőek, gyakorivá vált. Ezért több férfi próbál több vasat tartani a tűzbe. Persze ez a nőkre is vonatkozik.
Én pl azért vagyok hosszabb ideje egyedül, mert egyrészt nem találok olyan nőt, aki belsőre tetszene, pedig nincsenek extra elvárásaim. De nekem nem jön a bulizós, piálós, plázacicás típus, márpedig ebből akad manapság több szerintem.
29F
Nem volt ennyi.
Deazt észre lehet venni, hogy úgymond sokkal több a szép nő mint a jóképű férfi.
Nincsenek arányban. Egy jóképű faszira akad 5 nő legalább, mert mind azt akarja, mert ő a jóképű a pénzesebb ésatöbbi.
És ahogy 1-es írta a szerelem manapság hazugság sokak részéről mert már nem az érzelmek miatt van hanem a külsőségek miatt.
És ami a legnagyobb gond, hogy túl sok kritériumnak kell megfelelni.
Nekünk férfiaknak elég ha jól néz ki a lány és már szívesen megismerjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!