Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régen is ennyi ennyi szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen is ennyi ennyi szingli pasi volt? Miért van most ilyen sok szingli pasi?

Figyelt kérdés
Társkeresők hemzsegnek férfiakkal, ismerkedős oldalak is. Nagyon sok férfi ismerőst ismerek, akik tartósan egyedül vannak. Nem tudom miért lehet ez? Régen nagyszüleink idejében is ilyen sok szingli pasi volt, csak arról nem tudtunk
2015. dec. 1. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Régen nem, de egyre jobban romlik az általános értékrend.

A lányokban görcsösen benne van, hogy FB-n Twitteren Instán azt kell sugározniuk a külvilág felé, hogy mennyire szépek, sikeresek, gazdagok, és természetesen hogy mennyire jó pasijuk van...

Ennek megfelelően, a külsőségek, és az anyagiak játszanak domináns szerepet a párválasztásban, emiatt sokan, nem feltétlenül igénytelenség miatt, csak szerencsétlenségből, de nagy hátrányokkal indulnak.

A szerlmet egyre inkább a racionális érzelmek (milyen jól néz ki, mennyit keres, milyen kocsija van...) váltják, míg régen a legtöbbeknél az emocionális érzelmek domináltak ezen a téren

Ez az én véleményem, pontozzatok le.

2015. dec. 1. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Mivel eléggé megnőtt egyes nők igénye, amivel egyenes arányban csökkent egyes férfiak önbizalma. Fő okként én ezt látom. Másrészt a szabadabb világ is hozzájárul, hisz régen ha kiderült egy megcsalás, abból óriási botrány volt, manapság már sokan elnézőek, gyakorivá vált. Ezért több férfi próbál több vasat tartani a tűzbe. Persze ez a nőkre is vonatkozik.

Én pl azért vagyok hosszabb ideje egyedül, mert egyrészt nem találok olyan nőt, aki belsőre tetszene, pedig nincsenek extra elvárásaim. De nekem nem jön a bulizós, piálós, plázacicás típus, márpedig ebből akad manapság több szerintem.

29F

2015. dec. 1. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Régen inkább az volt más, hogy kevesebb információ állt rendelkezésre, kevesebb inger érte az embereket, és a lehetőség is kevesebb volt. Ehhez képest most információs túlterhelés van.
2015. dec. 1. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Kereslet-kínálat törvénye szabályozza. Nincs igényük a nőknek a korrekt, megbízható férfiakra. Ugyanis mindig valamiféle misztikumra vágynak, és ezt legtöbbször meg is kapják egy szo.pómaskara kíséretében azoktól a gyökerektől, akik rendre csak a testüket használják.
2015. dec. 1. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
nem volt ennyi! emlékszem a 80-90 es években amikor fiatal voltam sokkal több szerelmes párt láttam az utcákon mint most! mert a nők extra magasra rakták a lécet és sok nő inkább egyedül marad mint hogy átlagossal össze jöjjön
2015. dec. 1. 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Nehéz megfelelni a nők elvárásainak.
2015. dec. 1. 18:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem volt ennyi.

Deazt észre lehet venni, hogy úgymond sokkal több a szép nő mint a jóképű férfi.

Nincsenek arányban. Egy jóképű faszira akad 5 nő legalább, mert mind azt akarja, mert ő a jóképű a pénzesebb ésatöbbi.

És ahogy 1-es írta a szerelem manapság hazugság sokak részéről mert már nem az érzelmek miatt van hanem a külsőségek miatt.

És ami a legnagyobb gond, hogy túl sok kritériumnak kell megfelelni.

Nekünk férfiaknak elég ha jól néz ki a lány és már szívesen megismerjük.

2015. dec. 1. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:
régen nem volt ennyi szingli. az ok a nők irreális igénye.
2015. dec. 1. 20:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen tényleg csak az változott meg az elmúlt 20-30 évben, hogy régebben más erkölcs szerint éltek az emberek és a médiának szinte semmi befolyása nem volt. Ma mit látsz a TV-ben? A Paco Rabanne reklámtól kezdve "A szürke ötven árnyalata" című filmmel bezárólag, mindenhol azt sulykolják, hogy 185 cm-nél alacsonyabb pasi nem az igazi, csakis pénzes/domináns/szálkás férfi jöhet szóba. Ha megnézed a facebook-t, szinte az összes dekoratív csaj az alfahím pasijával egymást kézen fogva szelfizik úgy, hogy azért jól látszódjon az automata váltó/bőrülés a Mercedesben/BMW-ben. Viszont a 7-es válaszoló jól észrevette, hogy ma már sokkal több a jó csaj, mint 30 évvel ezelőtt. Ahogy az életszínvonal is növekedett, úgy a genetika is pozitív irányban változott. Egészen döbbenetes, hogy ma már a 13 éves lányokon is jól látszik, hogy néhány év múlva, nagyon vonzóak lesznek. A párkapcsolatok meg olyanok, mint a pénz. A pénz nagy részét is a gazdagok kis százaléka birtokolja. Ugyanígy a rengeteg csaj a jóképű és gazdag pasik kis százalékára koncentrál.
2015. dec. 2. 10:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy minden hozzászóló csak a nőket szidja és a magas igényeket. Hol van a férfiak szerepe ebben? Kedves "férfiak", mit tesztek az ügy érdekében hogy ezen változtassatok? Elárulom, SEMMIT! 🙂 Ti sem vagytok jobbak egy szemmel sem, mert nektek csak olyan csaj kell aki megmozgat szexuálisan, hogy felálljon a kis pöcörő. Egy csúnya lánnyal le sem álltok, mert úgy gondoljátok, nektek alanyai jogon jár a jobb csak mert van egy hüvelykujjnyi kinövés a lábatok között... Hát nem jár! Inkább ti is egyedül maradtok, ahelyett hogy kezdenétek egy csúnyábbal, aztán szidjátok a szépeket meg a magas igényeiket hogy ők nem ülnek bele a csoffadt f@#zotokba... Nos, nem is fogunk! 😉
2021. okt. 23. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!