Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan hány hónapig lesz szingli egy ilyen pasi?
Kedves okos humoros önzetlen empatikus nőies férfiatlan gondolkodású néhány kg felesleggel rendelkező átlagos kinézetű pasi ha le van égve anyagilag.
Ilyen vagyok kb vannak jó és rossz tulajdonságaim. Egy hónapja szingli lettem és most újra kikerültem a párkapcsolati piacra
Az átlag egy adatsokaságra jellemző szám. Úgy számíthatjuk ki, hogy az adatok összegét elosztjuk a darabszámukkal. Az átlag nagyobb a számsokaság legkisebb értékénél, és kisebb a legnagyobbnál. Ha az adathalmazban vannak egyenlő nagyságú elemek, akkor csoportosíthatjuk ezeket a számokat, és az összeadásukat helyettesíthetjük szorzással. Előfordul, hogy az átlag nem jellemzi jól a számsokaságot, ekkor egyéb a számhalmazra jellemző tulajdonságokat is megvizsgálhatunk, például az átlagtól való eltérést. Egy számsokaság átlaga az adatok összegének és számának hányadosa.
Tehát mivel rajtad kívül egy ilyen pasit sem ismerek, nem tudok átlagot számítani.
Attól függ, milyen nőkre akarsz hajtani:
Jó nők: "forever alone"
Átlagostól jobbak: 3-5 év
Átlagosak: 1-2 év
Átlag alattiak: <1 év
"Komoly defekttel rendelkezők": pár hét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!