Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok túl lépni már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok túl lépni már végre ezen?

Figyelt kérdés

Effektíve barátság extrákkal volt a pasival. Ment is egy darabig, de kezdtem többet érezni, viszont komolyabbat egyikünk sem akart, de elveszíteni sem akartam.

Patt helyzetnek éreztem az egészet.

Inkább vele, mint egyedül, de már nagyon nem tudtam kezelni. Minden sértő és fájó dolgot benyeltem, szeretetre éhes voltam, törődésre vágytam (mint egy normális kapcsban) amit nem kaptam.

Lelkileg kiszipolyozottnak éreztem magam!

Lezártam vele!

Tudom hogy jól döntöttem, ... de mégis hiányzik! (nem tudom hogy mi, talán az, amit nem kaptam meg!)

Pasizhatnék, de senkihez semmi kedvem jelenleg, képtelen vagyok rá!

Másfelől meg szeretnék egy normálisan működő kapcsolatot, amiben boldog vagyok! De olyan messzinek érzem ezt, ... sírhatnékom van :/

Mit kéne tennem???

28/n

2015. dec. 8. 07:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Most van palid vagy nincs?!

De egyébként itt van leírtad

"Lezártam vele!

Tudom hogy jól döntöttem"

2015. dec. 8. 10:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Szeretethiányod van, olyan dolgokat is megtettél érte amit ő nem viszonzott, érthető hogy így érzed magad.

Az is érthető hogy vágysz ezekre a dolgokra amiket egy jó kapcsolat adhat. Én ugyanígy érzek nagyon hiányzik már egy nő gyengédsége, egy jól működő kapcsolat, de sajnos én is nagyon messzinek érzem a dolgot, ráadásul én külföldön élek, egyszer megyek haza egy hónapban szóval mégcsak ismerkedni sem tudok, így aztán tényleg kilátástalannak érzem a helyzetet. Tedd túl magad a dolgokon, aztán egyszer csak biztosan jön az a bizonyos ember aki boldoggá tud tenni, én erre szoktam gondolni. Bár ez sem mindig segít és elrontja a hangulatomat ha belegondolok olyan emberek vannak kapcsolatban normális nőkkel, akik meg sem érdemelnék mert annyira bunkón bánnak velük, de áhh ki vagyok én hogy megítéljek bárkit is. Remény...a remény hal meg utoljára☺

2015. dec. 8. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!