Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetne végre túl lépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne végre túl lépni?

Figyelt kérdés
4 éve már hogy elveszítettem őt. Hirtelen történt, azt mondta nem láthatom, és nem beszélhetek vele többé. Olyan volt mint ha meghalt volna. Mai napig csak rá gondolok, próbálok tovább lépni, elfelejteni, de nem tudom. Úgy érzem az életem egy része veszett vele oda. Szabályosan úgy érzem gyászolok. Nekem ő volt minden jó az életemben. Sajnos nekem nem sok minden adódott rajta kívül. És teljes mértékben őszintén szerettem, de elveszítettem. Próbálkoztam más lányoknál is, de mind elutasított kapásból, még számot se kapok tőlük, ha igen, nem veszik fel. Olyan 1-200 lányról van szó. Társkeresőn is voltam ott is írtam már vagy száz levelet de hiába. Hogy fogok így továbblépni? Mit lehet tenni?
2014. ápr. 21. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Keresd meg a régi csajod!
2014. ápr. 21. 23:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Könyörögtem neki rengeteget, hogy bocsásson meg, bár sosem mondta el hogy mit hibáztam. Abszolút megtiltott nekem mindent módot hogy elérjem, még föl is jelentett a sok könyörgő levél miatt, úgyhogy muszáj továbblépnem.
2014. ápr. 21. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Kicsit kifejtenhetned bovebben ezt a tortenetet, mert erdelne. Hany evesek vagytok? A 4 ev alatt hanyszor latattok egymast? stb
2014. ápr. 21. 23:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Sokszor láttuk egymást mert egy iskolában tanultunk. Most már 20-asak vagyunk, nem látjuk egymást. Nem volt a barátnőm, inkább a barátom, de én szerettem őt. Nem akartam feláldozni a barátságomat hogy beleszólok hogy kivel randizgat, nekem bőven elég volt hogy beszélhettem vele és láthattam. Az hogy csak jól érezte magát is boldoggá tett engem. Volt pár pasija miközben barátok voltunk és tudta hogy szeretem. De én nem bántam ha boldog volt. Csak nem akartam elveszíteni, de mégis..
2014. ápr. 21. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!