Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csajozni?

Figyelt kérdés

Egy 18 éves srác hogy szerezzen komoly, tartós kapcsolatot?

Ne vagyok kiváncsi a következô jellegû válaszokra: legyél gazdag, kigyúrt, jóképû paraszt, stb. Ha azt érzed baromira így van, és ez az igazság, akkor se írd le, nem érdekel!

Elsôsorban lányok válaszát várom, de természetesen mindenkit szívesen meghallgatok.

Köszkösz

2015. dec. 7. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Magabiztos legyél, figyelmes és vicces. Ennyi a titok. Menj oda hozzájuk, beszélgess velük és ha érzel egy bizonyos szikrát normálisan hívd el randira.

18 L

2015. dec. 7. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:

1. Kell egy kiszemelt.

2. Ismerkedj meg vele és derítsd ki hogy belsőleg is rendben van e.

3. Barátkozz vele össze.

4. Ha úgy érzed hogy elég közel kerültél hozzá akkor agy neki jeleket hogy felfogja hogy tetszik neked.

5. Hívd el randira.

6. A randin légy humoros, kedves, elbűvölő és a legfontosabb hogy add önmagadat. Ne felejtsd el hogy a randi arról szól hogy jobban megismerjétek egymást. Te csak kérdezel róla, ha érdekli a dolog és bejössz neki akkor ő is kérdezni fog. Ha a randin mesélsz valamiről akkor abban ne szerepeljen az exed (még ha kérdez is róla akkor is mond azt hogy te már lezártad vele és nem azért vagytok ott hogy az exedről beszéljetek hanem egymásról, persze ezt illedelmesen közöld!) Ne mesélj olyan sztorinak aminek semmi értelme és unalmas mert akkor hamar dobni fog ugyan is az első randin általában minden nő eldönti hogy lehet e folytatás vagy nem.

7. Ne siessétek el a dolgot! Még akkor se ha ő akarja..

8. Egy tipp ha kifogysz a kérdésekből és mondandódból. Ha nem tudtok mit csinálni akkor menyetek el valahova szórakozni, persze olyan helyre amit ő választ, ha azt mondja hogy neki mindegy akkor hazudik és csak arra vár hogy te válasz olyan elfoglaltságot ami neki tetszeni fog.

9. Elköszönés. Ha tartós kapcsolatot akarsz és nem sieted el akkor nem csókolod meg csak 2-3 puszi az arcára és egy ölelés. Persze ha ő csókol meg akkor örülj neki.

10. Ha hazaért a lány akkor írj rá nyugodtan hogy jól szórakozott e..stb. Ne légy tapadós!

11. Végezetül ha szimpatikusak vagytok egymásnak akkor mehet a következő randi.

2015. dec. 7. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Írnak itt most sok mindent,de ha pénzed van,mehetnek a kukába a leírtak.
2015. dec. 7. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudok válaszolni, mert vagy olyat írnék, amire nem vagy kíváncsi, vagy hazudnék.
2015. dec. 7. 18:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat

4- én nem így látom. Ugyan van olyan magas, baromi jóképû, izmos ismerôsöm aki minden hétvégén más csajt dug, de azok olyan lányok is... Ribik.

Ellenben egy rakás átlagos srácot látok boldog párkapcsolatban.

Ha valaki nagyon elônytelen külsejû (ami ritka, sokszor csak magukat tartja az ilyen ember rondának), akkor az tényleg hátrány lehet.

Viszont én nem vagyok ronda, magas vagyok, jókötésû. Viszont félek odamenni a lányokhoz, pedig beszélni is tudok, csak nehezemre esik odamenni egy ismeretlenhez.

Ezért írtam, hogy ne, vagyok kiváncsi a szokásosra.

2015. dec. 7. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:
"Magabiztos legyél, figyelmes és vicces." "A randin légy humoros, kedves, elbűvölő és a legfontosabb hogy add önmagadat." Szokásos közhelyek, ezekkel annyit érsz el, hogy a csaj elmondja, hogy ki a kiszemeltje, aktuálisan melyik macsótól nedvesedik be. Lehet, hogy vannak kivételek, nem mondom, hogy nem lehetséges, de nekem eddig ez volt a tapasztalatom: ha kedves, figyelmes, vicces voltam kizárólag ez lett az eredménye. Finoman a tudtodra adják, hogy kedvelnek, de csak mint valami "interaktív szórakoztató centert", ami mindig az ő lelki világukhoz igazodik.
2015. dec. 8. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Az jön be inkább, ha pasi picit rámenős. Ha intelligens, kedves, humoros, laza, de érezteti hogy akar valamit.

Persze ez csak akkor működik, ha érzed, hogy a lány részéről van szimpátia.

Ezzel picit lehet befolyásolni a kimenetelt, a határozottabb típusú lányoknál ez bevált. Tehát olyan csajoknál, akikkel lehet beszélgetni, van véleménye, még vitázni is lehet vele.

2015. dec. 8. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!