Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt jól csináltam, szimpatikus ez a nőknek vagy nem?
Interneten ismerkedek egy lánnyal nagyon jól el dumálunk, nagyon szimpatikus vagyok neki. Viszont mesélte hogy ő randizott már egy fiúval szintén internetről. Ő is szimpatikus neki az a fiú viszont még vannak kérdőjelek, fiú mégsem akarja úgy igazán Stb.
Felhozta hogy találkozzunk mi is mert kíváncsi rám. De én mondtam hogy nem,mert neki ő van most amíg nem zárul le a dolog én nem akarok beleavatkozik. Mit várnak a nők egy férfitól küzdjon értük mint egy oroszlán és találkozzak inkább vele vagy legyen inkább úri ember és ilyenkor lépjen vissza ha van más is a képbe
A férfi legyen oroszlán, ha akar valamit. Amíg pozitív a visszajelzés. Ha visszalépsz azt erősíted, hogy könnyen elengedsz dolgokat.
Küzdj, ha nem jön össze, tudod, hogy te mindent megtettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!