Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ilyen esetben mind elmenekülnétek?

Figyelt kérdés

Ha megtudnátok egy lányról, hogy volt az életében 1-2 év, mikor a pszichiátriai kezelését + gyógyszereit egy "fizetős szexkapcsolatból" finanszírozta?

Szóval nem fűvel-fával, hanem 1, max 2 emberrel létesített ilyen érdek-szexkapcsolatot, ahogy sokan csinálják, hogy az egyetemet fizessék pl.

(Tegyük fel, hogy mentális téren teljesen gyógyult, és már nem folytatja a szexkapcsolatokat sem, tehát lezárult az egész mizéria.)

Gondolom a pasik nagyrésze hanyatt-homlok menekülne egy ilyen lánytól. :D Van esetleg olyan aki nem?

2015. dec. 6. 23:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem,mert nem ez alapján döntöm el egy ember milyenségét.
2015. dec. 7. 03:02
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem jó az, ha valaki azon filózik, hogy régebben mi történt.

Ha most beleszeretnék egy lányba, akkor nem hiszem, hogy ettől ki is szeretnék belőle.

2015. dec. 7. 07:13
 13/20 anonim ***** válasza:

gyógyszereit egy "fizetős szexkapcsolatból" finanszírozta emiatt esélytelen lenne a dolog...

22F

2015. dec. 7. 07:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem menekülnék el rögtön, előbb még megdugnálak.
2015. dec. 7. 09:26
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen, aki muszájból fekszik le férfiakkal pénzért, az egy rohadt ká, bezzeg aki fh@szról fh@szra ül, az normális. Nekem ezért nem kell magyar arc, mert beteg a nagyrészük -.-
2015. dec. 7. 11:23
 16/20 anonim ***** válasza:

Már a pszichiátriai kezelésnél is elgondolkodnék, bár ez függ attól, hogy pontosan mit értünk ez alatt. De a k*rválkodással már biztos esélytelen.

"Igen, aki muszájból fekszik le férfiakkal pénzért, az egy rohadt ká, bezzeg aki fh@szról fh@szra ül, az normális. Nekem ezért nem kell magyar arc, mert beteg a nagyrészük -.-"

Ki mondta, hogy az normális? Ja, hogy odaképzelsz dolgokat, hogy legyen "oka" a felháborodásodnak?

2015. dec. 7. 11:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem menekülnék emiatt rögtön, sok ember nincs abban a szerencsés helyzetben, hogy minden tökéletes az életében, és ilyenkor kénytelen bizonyos dolgokat megtenni, ami nem feltétlenül tartozik a társadalmilag elfogadott kategóriába.

Egyébként meg nem kötelező azonnal elmondanod mindent magadról, amikor ismerkedsz valakivel.

2015. dec. 7. 12:13
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól néz ki akkor nem menekülök el. Másodrészt eddig se kellettem senkinek tehát már egy ilyen csaj is jó lenne.
2015. dec. 7. 19:22
 19/20 A kérdező kommentje:

tegnap 19:22

Micsoda romantikus kapcsolat lenne abból :D

Amúgy köszönöm a válaszokat. :)

2015. dec. 8. 11:48
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Én el fogadnálak, de sajnos én meg ronda vagyok:)
2015. dec. 8. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!