Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ilyen esetben mind elmenekülnétek?

Figyelt kérdés

Ha megtudnátok egy lányról, hogy volt az életében 1-2 év, mikor a pszichiátriai kezelését + gyógyszereit egy "fizetős szexkapcsolatból" finanszírozta?

Szóval nem fűvel-fával, hanem 1, max 2 emberrel létesített ilyen érdek-szexkapcsolatot, ahogy sokan csinálják, hogy az egyetemet fizessék pl.

(Tegyük fel, hogy mentális téren teljesen gyógyult, és már nem folytatja a szexkapcsolatokat sem, tehát lezárult az egész mizéria.)

Gondolom a pasik nagyrésze hanyatt-homlok menekülne egy ilyen lánytól. :D Van esetleg olyan aki nem?

2015. dec. 6. 23:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Munka, mint olyan? Minden gyárba keresnek segédmunkásokat.
2015. dec. 6. 23:19
 2/20 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy tanulás (egyetem) mellett történne a dolog.
2015. dec. 6. 23:22
 3/20 anonim ***** válasza:
Mikor volt ez?
 4/20 anonim ***** válasza:
Hát, ez csak attól függ, hogy te milyen vagy.
 5/20 anonim ***** válasza:
nem hiszem h problémáznék rajta... ha lezárta ezt a korszakát...
2015. dec. 6. 23:23
 6/20 anonim ***** válasza:
16%
És ezt miért kell az orrára kötni? Ő sem számol be gondolom, hogy évekkel ezelőtt kikkel feküdt le és hogy szerezte a pénzét. Én ugyan nem pasi vagyok, de ismerek ilyen lányokat és teljesen normálisak.
2015. dec. 6. 23:24
 7/20 anonim ***** válasza:

Ha nem tudnám, akkor nem.

Ha tudnám, akkor lehet ,hogy elmenekülnék, attól függ, milyen egyéb tulajdonságai vannak. Ha minden stimmel, és egy hullámhosszon vagyunk, akkor csak emiatt nem hagynám ott.

2015. dec. 6. 23:40
 8/20 Fish1 ***** válasza:
Történne? Szóval akkor most történik?
2015. dec. 6. 23:54
 9/20 anonim ***** válasza:
52%
Én kimondom: esélytelen egy ilyen nő nálam. És nem a pszichiátrai kezelése miatt.
2015. dec. 6. 23:59
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

Pszichiátriai kezelést a TB állja. Dolgozni pedig nem szégyen. Prostinak állni viszont az. És tök mindegy hány férfi volt. Ha érdekből pénzért fekszel le valakivel, akkor k..va vagy. Egyetem megint nem érv. Van diákhitel. Az sem szégyen.

Egyébként a pszichiátriai kezelés önmagában nem zavarna, az viszont igen, hogy a nő egy erkölcsi nulla.

2015. dec. 7. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!