Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik egyedül vagytok, párkapcsolat nélkül, láttok esélyt arra, hogy az ünnepeket nem kell egyedül tölteni?
Figyelt kérdés
Milyen ötlet lenne egy kötetlen estét szervezni, korra és nemre való tekintet nélkül? Lenne rá érdeklődés, vagy esztelen az ötlet?2015. dec. 6. 20:58
11/19 anonim válasza:
Család sincs. Pillanatnyilag nulla százalék annak az esélye, hogy társaságban leszek.
12/19 anonim válasza:
Hát párkapcsolatom nincs, és már nem látok esélyt arra hogy idén lesz valakim. A családommal, szüleimmel, testvéreimmel meg 1-2 baráttal el leszek, de a szilvesztert egyedül fogom tölteni 99% ban. Ez van 3 éve így megy már, hozzá szoktam ehhez. De nem bánom mert januártól új munkakörbe kerülök a munkahelyemen egy teljesen más csapatban leszek ahol 2 embert ha ismerek, arról nem is beszélve hogy új jellegű munkát kezdek amit eleinte csak segédként fogok végezni mert mellette suliba fogok járni amit a cég fizet, és munka után majdnem mindennap délutántól estig suli, majd örülök ha lesz időm aludni és más egyéb dologra. Ilyen az élet és mindent ki kell használjak ha élni akarok.
13/19 anonim válasza:
Én is egyedül leszek... no para
14/19 anonim válasza:
Öcsém külföldön él a családjával, szüleim már meghaltak sajnos, barátnő most nincs, szóval egyedül töltöm.
izgi lesz
15/19 anonim válasza:
Csak emberek kozott erzem magam igazan egyedul, tehat nem.
16/19 anonim válasza:
Kulfoldon elek, nem tudok most hazamenni, szoval egyedul leszek. De alig varom, hogy vegre nyugi legyen es csak pihenjek. En kifejezetten elvezem. :)
17/19 anonim válasza:
Szinte biztos hogy nem lesz barátnőm karácsonyig.
Szerintem a családdal leszek vagy elutazok tesómhoz.
18/19 anonim válasza:
szerintem nem lenne rossz ötlet
19/19 anonim válasza:
Nézőpont kérdése az egész.
Nekem sincs családom, szüleim csak fizikailag léteznek, a család jelzőt velük nem piszkítanám..Barátnőm nincs, így maradok magammal. Viszont ha belegondolunk így már nincs is olyan nagy jelentősége a karácsonynak tehát pont olyan nap lesz mint az összes többi, maximum megajándékozom magam valami különlegesebb itallal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!