Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik egyedül vagytok, párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik egyedül vagytok, párkapcsolat nélkül, láttok esélyt arra, hogy az ünnepeket nem kell egyedül tölteni?

Figyelt kérdés
Milyen ötlet lenne egy kötetlen estét szervezni, korra és nemre való tekintet nélkül? Lenne rá érdeklődés, vagy esztelen az ötlet?

2015. dec. 6. 20:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%
családdal töltöm meg havercsajokkal el leszek :)
2015. dec. 6. 20:59
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy látok rá.Ott lesz a családom.
2015. dec. 6. 21:00
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Csajom nincs, de családom van, szóval nem egyedül töltöm.
2015. dec. 6. 21:01
 4/19 anonim ***** válasza:
Persze, család.
2015. dec. 6. 21:03
 5/19 anonim ***** válasza:
Családdal töltöm, de csak fizikailag nem leszek egyedül.
2015. dec. 6. 21:05
 6/19 opened paradise ***** válasza:
Esélyt soha,de remény van.
2015. dec. 6. 21:06
 7/19 anonim ***** válasza:
Nekem se barátnőm, se családom, de annyira nem vagyok elkeseredve, amennyire ilyenkor kellene. Bár egy ilyen estét furcsának találnék, ez egy családi ünnep.
2015. dec. 6. 21:06
 8/19 anonim ***** válasza:
Szülők, tesó, barátok, haverok, munkatársak. Még hogy egyedül leszek... :D Legszívesebben kihagynám az életemből december utolsó két hetét. Párkapcsolat terén (merthogy konkrétan erre tér ki a kérdés) jobban szeretek egyedül tevékenykedni, pihenni, minthogy valaki folyton a nyakamat rágja az idiótaságaival. Eddig is kibírtam az összes karácsonyt párkapcsolat nélkül, szerintem idén sem lesz gond vele. (32/F)
2015. dec. 6. 21:14
 9/19 anonim ***** válasza:
lehet lesz valakim nem egy modell csaj de ez van :D
2015. dec. 6. 21:16
 10/19 anonim ***** válasza:
Család, 1-2 barát, nagyszülő. Ja, jó lenne, csak szájkaratésok sokan, most mindenki elmenne innen oda, de aztán eljönne a nap, és lenne max 2-3 ember. :D
2015. dec. 6. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!