Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg volt valakim addig tetszettem neki, most egyedül vagyok és nem?
Próbáld meg visszamenni a másik férfihoz.(párodhoz)
Ha ő igazán szeretet és szeret. Én is boldog párkapcsolatban élek immár feleségemmel, mi is szétmentünk, de megbocsájtottunk egymásnak és a mai napig nagyon nagyon szeretjük egymást. Mondván az igaz szerelmet nem lehet ketté választani.
Amúgy a férfiak szeretik bolondítani a nőket. Sokszor hozunk rossz döntést. De valahogy még is csak az tudja kiegészíteni a dolgot ha az van mellettünk akit megismertünk és életünk párjává választunk.
Ez a kérdés nem ide illik igaz nem lehet, hogy azt vártad, hogy megkérjék a kezed?
Mert párom várta már ugyan ez a helyzet alakul anno köztünk.
F34
# 4/4
Én is hasonló helyzetben voltam a pasimmal. Félrenéztem mert a kísértés a kíváncsiság hajtott. Mert már nem valami jól jöttem ki a barátommal. Nekem is udvaroltak, ami aztán össze is jött, ezért szakítottam. De nem éreztem annyira boldognak magamat, mert olyan dolgok hiányoztak ami előző első barátomban megvolt. Vége is lett hamar. És a kísértés visszavitt.
És kellet ez a kis idő kettőnknek, hogy a tűz újra égjen. Nem mindig az a jó döntés amit tudunk hozni mi nők.
A csábító ajánlat mindig nagyon jó. De ki mire megy rá. Én az érzelemre, amit megkaptam mindig is, és ezután is.
A pasik meg vakítani szeretnek, legtöbb a szexre megy rá, hogy megszerezzen és meghúzkodjon, és mintha misem történt volna távoznak.
A kérdésedre válaszolva te most a két szét közé estél a padra. Sajnálom, ezért nem szabad olyanba bízni aki idegen és vakít.
Mindig a szívedre hallgass ;)
N/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!