Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, muszáj ezt csinálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, muszáj ezt csinálni?

Figyelt kérdés

Személyesen nem az erősségem a társkeresés, nem járok olyan helyekre, ahol lehetőség lenne rá(legalábbis komoly kapcsolatra, én meg azt szeretnék), meg igazából bátortalan is vagyok kezdeményezni bármit, ezért jött az ötlet, hogy kipróbálom a netes társkeresést. Túlvagyok a sokadik randin, de mindenki hazudott eddig és kicsit sem olyan, mint ott. :(

Sokkal másabb, mint a képeken, alacsonyabb nálam(pedig előtte mást mondott), ápolatlan, ha úgy érzi, hogy működni fog a dolog, teljesen kifordul magából... Nekem egy olyan ember, aki magát intelligensnek és figyelmesnek tartja, ne tudjon le minden komoly/érdekes/objektív témát egy bólintással és kanyarodjon mindig oda vissza, hogy ő milyen és mit gondolok róla, vagy mennyire utálja az embereket(holott erről is mást mondott), stb. Nem értem, miből gondolja valaki, hogy ez nem fog zavarni vagy nem derül ki? Aztán utána el vagyok mondva "szemét, analizálós ribinek", ha megmondom, hogy ő nem is olyan.

Hova lettek az olyan emberek, akik teljes értékű társat akarnak maguk mellé, akit tudnak emberként is becsülni és kedvelni és nem csak valakibe belezúgni, rosszabb esetben szexelni(bár azt előre tisztázom, hogy el lehet felejteni)...Nem vagyok én sem valami öreg, de nálam 6-8 évvel idősebbek is bejátsszák ezeket...

19l

2015. dec. 6. 15:00
1 2
 11/18 Kenzo Tenma ***** válasza:

#7 Nekem is ez a legnagyobb problémám a lányokkal.

Kérdező nálad szerintem pedig az ismerkedési platformmal van a probléma, mert egy társkeresőn általában nem a normális emberek vannak fent. Tisztelet a kivételnek persze, de azért körül lehet nézni, na meg sok tapasztalat (mint a tiéd is) azt támasztja alá, hogy rengeteg hülye van ott.

2015. dec. 6. 15:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Ezt fordítva is lehetne kérdezni.
2015. dec. 6. 15:48
 13/18 anonim ***** válasza:

"Sokkal másabb, mint a képeken"

Hát ez kb. mindenkinél így van, a nőknél is, mert általában mindenki a legjobban sikerült képeket rakja ki magáról, na és jó képeket csinálni bárkiről lehet.

2015. dec. 6. 15:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Ne ismerkedj társkeresőkön, ott csak könnyű kalandokat keresnek. Pláne 19 évesen, még annyi helyen ismerkedhetsz.
2015. dec. 6. 16:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Küldd el a társkereső profilod üzenetben, kíváncsi lettem :)
2015. dec. 6. 16:34
 16/18 anonim ***** válasza:
53%

Nem muszáj ezt csinálni, és sokan nem is csinálják. Igen, vannak intelligens és figyelmes fiúk, de ezek általában vagy a barátzónáig jutnak el, vagy semeddig sem.

A "szemét hazug pasi", "jajj már megint ezek a férfiak". Akinek lehetősége van több nőt fektetni, tehát a nők tapadnak rá, az nem fog megállapodni, hanem minél több nőnél ki fogja próbálni magát.

Az ilyen félénkebb, tutyi-mutyi férfiak nyilván jobb érzelműek, kedvesebbek, odafigyelőbbek, intelligensebbek, viszont akármit csinálnak, nem fogja ellensúlyozni az intelligenciájuk a külsőjüket, vagy 1-2 rosszabb tulajdonságukat, mert akkor inkább az "alfa" a nyerő.

Ha olyan embert keresel, aki emberként bánik veled, becsül, stb, akkor nézz meg pár romantikus filmet, ott találsz.

2015. dec. 6. 17:31
 17/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem értem, miért nem várhatom el azt, amit én is különösebb erőlködés nélkül nyújtani tudnék...:D Ha van nő, akit úgy is el lehet viselni, hogy nincs zacskó a fején és tud ember maradni és nem kel minden nap más pasi ágyában, illetve ad arra, hogy legyen valami fogalma az őt körülvevő világról, kétlem, hogy a nemi különbség gátat szabna annak, hogy egy ilyen létezzen férfi verzióban is.
2015. dec. 6. 18:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen férfiaknak az a becenevük a nőknél, hogy: levegő

:D

2015. dec. 6. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!