Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha napi 4 km futok, akkor...

Ha napi 4 km futok, akkor szép lapos hasam lesz, vagy ehez muszáj felüléseket v. hasonlókat is csinálni?

Figyelt kérdés

2015. aug. 31. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
Étrendtől függ.
2015. aug. 31. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Mostanában divatos lett az, hogy az összes sport eredményt étrendre fogják, a gyúrósok egy része lassan semmit nem fog csinálni, csak tökéletesen enni ;)

Kérdező: a futással lehet lapos hasat elérni, ahogy bármilyen kardió jellegű sporttal. 4km azonban édeskevés, és ez még nem is a "bármit ehetek" zóna. Én mikor futni kezdtem, akkor kb ott kezdett el a hasamon az izom szépen látszani, amikor heti 4-5 alkalommal futottam, ezek átlagban 7-10km-es futások voltak, és hétvégén egy legalább 15km-es. A 4km arra alkalmas, hogy egy kis alap kondíciód legyen, de komolyan nem fogod 4kmekkel formálni a tested.

2015. szept. 1. 08:42
 3/3 anonim ***** válasza:

2-es:

Akkor is az étrendtől függ, hogy a futás mellett lapos lesz-e a hasa vagy sem.

Ha a futással kalóriamínuszba kerül, akkor nyilván laposabb lesz, de ha kalóriapluszban marad, akkor a futással sem lesz laposabb.

Ezért nem lehet megmondani, hogy elég-e futni, vagy csináljon hasizom gyakorlatokat.

Egyébként ha a hasizomgyakorlatokkal (amik nagyon kevés energiát használnak, mivel a hasizom kicsi izom) is kalóriapluszban marad, akkor az is kevés lesz a lapos hashoz.

És a te általad javasolt 7-15 km sem biztos, hogy elég lesz.

Meg az is lehet, hogy már 4 km-rel mínuszba kerül, akkor meg minek fusson szegény dupla-tripla annyit? :)

Tehát igenis étrendtől függ, de ez nem azt jelenti, hogy csak az étrendtől függ, attól még edzeni kell.

2015. szept. 1. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!