Linkelnétek olyan előtte/utána képeket, ahol valaki sovány volt, majd szép alakja lett? Lehetőleg lányokról.
Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 18:27
2/6 A kérdező kommentje:
Hmmm képzeld nekem is eszembe jutott, de nem nagyon találtam semmit, mivel ez a ritkábbik eset ugyebár
2015. aug. 13. 20:25
3/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Egyszerű! Még a paint is segíthet: felcseréled a kettőt :P
Miért fontos neked? És egyébként attól, mert valaki vékony/sovány már nem jó az alakja? Attól függ kitől kérdezed! Most milyen a szép alak? Én fiú létemre sem tudhatom és azt sem, hogy neked mi számít szépnek. Csak a saját magamét tudom, hogy NEKEM mi tetszik. És az a vékony. Ugyebár csontkollekcióknak is szokták őket csúfolni.
De ezek mind relatív fogalmak. Kérlek linkelj legalább 1 kiindulási alapot.
Egyébként még néhány oldalon találhatsz ilyen képeket. Próbálj olyan oldalakat keresni, amik segíteni próbálnak pl. anorexiásoknak. Biztos van olyan, aki magáról rakja fel a képeket. Elmondja, hogy neki hogy sikerült "meggyógyulnia" Én speciel ilyet videóban láttam valamikor youtube-on
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a linkeket! :) azért fontos nekem, mert én is nagyon vékony vagyok (46kg, 165cm), és nem is nagyon vagyok megelégedve magammal. Egy hónapja súlyzós edzéseket végzek és csak az érdekelne, hogy miképpen változik meg a test. Egy kicsit félek attól, hogy olyan csúnyán elizmosodok, ami már nem nőies.
2015. aug. 15. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!