Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció után 6 nappal teherbe lehet esni? És ha igen azt lehete érezni már a fogantatás utánni napokban, úgy mintha kéne újra menstruáljál? És muszáj megvárni a következő havit 10 napra rá nem lehet tesztet csinálni?
Igen.
Nem feltétlen.
Nem muszáj, de lehet, h nem lesz megfelelő az eredmény, azért én nem várnék kövi menstruációig, inkább elmennék a nőgyógyhoz felíratni 72órásat.
Elfelejthetnétek már ezt a "menstruáció után x nappal" dolgot. Már nem először olvasom itt.
Nő vagy, tanuld meg, hogyan is számolják a ciklust.
Menzesz ELSŐ napjától szoktuk, mivel egy vadidegennek halvány lila fogalma sincsen arról, hogy te hány napig menstruálsz. Ha csak 3 napos a menzeszed, akkor a menzesz utáni 6. nap még csak a ciklus 9. napja, de ha 6 napig menstruálsz, akkor a 12. Azért nem mindegy.
Másrészt ilyen kérdéseknél azt sem árt tisztázni, hogy hány napos is a ciklusod. Ha 35, akkor vszínűleg a peteérésed is később van.
Egyébként MINDIG van esély a terhességre, csak vmikor több, vmikor kevesebb.
A kérdéses aktus után 14 nappal csinálj tesztet, reggeli első vizeletből.
Tudom, most ez kicsit kioktató hangnemnek tűnik, de egyáltalán nem így gondolom ám:) Szóval nem akartalak ezzel a kommenttel megbántani vagy ilyesmi:)
Köszi a kérdésemre a választ:) és nem vettem rossz néven.
Általába 5-6 napig menstruálok és a ciklusom 23-25nap változó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!